Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ…

No Comments Share:

Τουρκική αντιπροσωπεία μετέβη στην Κω για να συμμετάσχει στο ¨Πολιτιστικό Αντάμωμα Κω-Μπόντρουμ¨ με σκοπό την πρόοδο του πολιτισμού και του εμπορίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Στην δήλωση που έκανε προς τους δημοσιογράφους ο Γ.Γ. της Ένωσης Ξενοδόχων Μπόντρουμ Ορχάν Καβάλα είπε πως το Μπόντρουμ και η Κως πρέπει να κινηθούνε μαζί στον τομέα του τουρισμού.

Λέγοντας πως μετά από αίτημα του υπουργείου πολιτισμού και τουρισμού ετοίμασε μια αναφορά για την συνεργασία με την Κω στον τομέα του τουρισμού είπε : ¨ Σαν Ένωση του Μπόντρουμ ετοιμάσαμε μια αναφορά για την Κω που είναι κοντά μας. Ελπίζω πως αυτή η αναφορά θα συζητηθεί στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Στην αναφορά ζητήσαμε να λυθεί το θέμα της βίζας, και νομίζω πως αυτό το θέμα θα λυθεί. Στον τουρισμό πρέπει να γίνουν κοινές επιχειρήσεις. Περιγράψαμε θέματα όπως κοινή χρήση αεροδρομίων, κοινή αντιμετώπιση αναγκών προσωπικού, και εργασία μαθητευόμενων φοιτητών που θα αλλάζουν περιοχές. Αυτά είναι σχέδια που μπορούνε να εφαρμοστούνε. Πιστεύουμε πως αυτά τα θέματα θα τεθούνε κατά τις συζητήσεις στην Ελλάδα. Είναι ανάγκη να υπάρχει οικονομική συνεργασία και ελευθερία μετακίνησης ανάμεσα στις δύο χώρες¨.

Ο πρόεδρος της τουρκικής κοινότητας Κω Μαζλούμ Φαιζάνογλου αναφέροντας πως το Μπόντρουμ και η Κως έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο είπε πως ¨Πρέπει να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς φιλιας και πολιτισμού ανάμεσα στις δύο χώρες¨.

Σχόλιο : ¨ κοινή χρήση αεροδρομίων ¨… Μήπως και κοινή χρήση των F16 ;

Previous Article

ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ

Next Article

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *