Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ

No Comments Share:

Νέτγκαζέτε 9-10-2010

O Ερντογάν απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου που τον ρώτησε ¨Πολύ συζητήθηκε και ακόμα συζητείται η δήλωση σας πριν 2 χρόνια πως ¨Η πολιτική αφομοίωσης αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας¨, υπάρχει κάποια αλλαγή στην άποψη σας ;¨, είπε :  
¨Εγώ το θέμα αυτό το βλέπω σαν μαθηματικά, δύο επί δύο κάνει τέσσερα, και υπάρχει και η επιστημονική υποδομή για αυτό. Ένας άνθρωπος είναι το σύνολο των αξιών του. Αφομοίωση είναι η κατά καιρούς υποχρεωτική ένταξη στο σύνολο. Στη θρησκεία, στη γλώσσα φυσικά και δεν πρέπει να υπάρχει υποχρεωτική αλλαγή. Το να αποκόπτεται κάποιος από τα ήθη, τα έθιμα του και τις παραδόσεις του, σίγουρα αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Σε αυτές τις σκέψεις μου δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή. Δεν τα λέω εγώ αυτά, αλλά η επιστήμη¨.

Σχόλιο : Πολύ σωστά τα λέει ο κύριος Ερντογάν. Μόνο που δε μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Για δείτε την προηγούμενη ανάρτηση του ιστολόγιου… Για να μην πούμε για την διαχρονική πολιτική και τον σεβασμό (…) του κεμαλικού κράτους απέναντι στις μειονότητες. Ταγίπ στα λόγια καλός είσαι, στα έργα … 

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Next Article

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *