Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

No Comments Share:

29-10-2010, Νέτγκαζέτε

Στους εορτασμούς της 29 Οκτωβρίου διώχτηκαν γυναίκες με μαντίλα 

 

Η 87η επέτειος ίδρυσης της δημοκρατίας και η 29η Οκτωβρίου ως γιορτή της δημοκρατίας, όπως σε όλη τη χώρα γιορτάστηκε με ενθουσιασμό και στην πόλη Σίιρτ. Γυναίκες που φορούσαν τη μουσουλμανική μαντίλα και είχαν έρθει να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς, απομακρύνθηκαν από το χώρο.

…………………………………
Οι γυναίκες που δεν επιθυμούσαν να απομακρυνθούνε, τις έπιασαν από το χέρι και τις απομάκρυναν, ενώ αυτές προσπαθούσαν από μακριά να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς.

Σχόλιο : Δηλαδή για να γεννάνε στρατιώτες για τον ¨ένδοξο τουρκικό στρατό¨ είναι καλές, αλλά για να παρακαλουθήσουν τους εορτασμούς απορρίπτονται επειδή φοράνε μαντίλα ! Και μετά έρχεται ο Ερντογάν και μας μιλά για θρησκευτική ελευθερία στην Ελληνική Θράκη !! Αλήθεια οι ψευδομουφτήδες δεν έχουν να πούνε τίποτε για αυτά τα περιστατικά ; Γυναίκες στην (κατά τα λεγόμενα τους) μάνα πατρίδα  διώκονται από τον χώρο εορτασμών απλά και μόνο επειδή εφαρμόζουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Δεν τους πειράζει.  Ελπίζουμε πως κάποιοι στο ελληνικό ΥΠΕΞ να συγκεντρώνουν παρόμοια περιστατικά. Για να μην μας ζαλίζουν τον έρωτα οι γέιτονες…   

Previous Article

ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ;

Next Article

ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *