Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόγραμμα μνημοσύνου Αχμέτ Σαδίκ από το κόμμα DEB

No Comments Share:

TIMOΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΔΡ. ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ 24 ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ

Το αείμνηστο και θαρραλέο αγωνιστή Δρ. Σαδίκ Αχμέτ που πέρασε τμήμα της ζωής του στα δικαστήρια και στις φυλακές, μπορεί σωματικά να τον χάσαμε, αλλά εμείς δείχνουμε στον κόσμο πως οι ιδέες του ζούνε σωματικά στις καρδιές μας  και εμείς βαδίζουμε στον δρόμο που εκείνος χάραξε. Ως κόμμα DEB και ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης συνεχίζουμε τον αγώνα για την ταυτότητα που έδωσε εκείνος με όλη του την δύναμη.

Είναι απόλυτη η πίστη μας πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης για μια ακόμη φορά θα δείξει την πίστη της και θα συρρεύσει στον τάφο του Ηγέτη μας Δρ. Σαδίοκ Αχμέτ

Ως κόμμα DEB ευχόμαστε να αναπαύεται η ψυχή του ηγε΄τη μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ και υποκλινόμαστε μπροστά στην αγία του μνήμη,

Πρόγραμμα: 24 Ιουλίου 2019 Τετάρτη

Ώρα 18:00 Επί του τάφου στο νεκροταφείο Καφετζί

Προσευχή και ανάγνωση Κορανίου

Χαιρετισμός εξ ονόματος της οικογένειεας

Ώρα : 19:00 Στα Κεντρικά Γραφεία του DEB

Βραδινό γεύμα

Ομιλίες επισήμων

http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5970

17/1/2019

Σχ: H φωτογραφία στην ανάρτηση δεν είναι από την ιστοσελίδα του DEB.

Μάθαμε πως στο μνημόσυνο θα είναι παρούσα και η Μεράλ Αξενέρ-πρόεδρος του φασιστικού κόμματος ΙΓΙ. Ακριβώς έξι χρόνια πριν όταν η Αξενέρ ήταν τότε στο μνημόσυνο σαν αντιπρόεδρο της βουλής είχαμε μεταφράσει τα εξής :

 ¨Η αντιπρόεδρος της βουλής Μεράλ Αξενέρ ανέφερε πως το πιο μεγάλο χαρακτηριστικό του Τούρκου της Δυτικής Θράκης είναι πως αποτελούν μια πολύ υπομονετική κοινότητα, και ότι η μητέρα πατρίδα Τουρκία θα βρισκεται πάντα δίπλα σε αυτή την πολύ εργατική και αφοσιωμένη κοινότητα. Η Αξενέρ ολοκλήρωσε την ομιλία λέγοντας πως ¨Το πιστεύω, το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η εντιμότητα του Σαδίκ Αχμέτ αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμένα¨.

Previous Article

Τώρα αυτοί προσεύχονται ή….

Next Article

Έκρηξη στις κατασχέσεις

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *