Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …

0 σχόλια Share:
Spread the love

Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς-πρόεδρος του DEB επισκέφτηκε το χωριό Ρίζωμα

139470677291472

Το βράδυ της 12/3/2014 Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μαζί με τον σύμβουλο του τον Αϊντίν Αχμέτ, τον Χασάν Ιντμπερελί-μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος και τους Σερκάν Χαλίλ και Σεντάτ Αλή από την ομάδα δημοσίων σχέσεων. επισκέφτηκαν το χωριό Ρίζωμα

Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην ομιλία που έκανε στο χωριό δείχνοντας το αντιδημοκρατικό εκλογικό πλαφόν του 3%, είπε πως λόγω αυτού του εμποδίου η μειονότητα δεν μπορεί να υπάρξει ελεύθερη αντανάκλαση των σκέψεων της μειονότητας στην βουλή. Είπε πως οι άνθρωποι της μειονότητας που επί πολλά χρόνια είναι πολίτες 2ης κατηγορίας, με αυτό το εκλογικό σύστημα και εξαιτίας αυτού του αντιδημοκρατικού πλαφόν ωθήθηκαν στο παρασκήνιο. Περιέγραψε πως αυτό το σύστημα κομματικοποίησε και διαίρεσε τον κόσμο μας. Ανέφερε πως καμμία από τις υποσχέσεις που δίνονται κάθε φορά στους ανθρώπους μας που τους θυμούνται προεκλογικά δεν τηρήθηκε.

Ο πρόεδρος είπε πως παρά το ότι πληθυσμιακά στον νομό Ροδόπης η μειονότητα αποτελεί το μισό του πληθυσμού, στον δημόσιο τομέα σχεδόν όλοι είναι από την πλειονότητα, και ανέφερε πως αυτή η αδικία πρέπει να εξαλειφτεί επειγόντως. Είπε πως από την οικονομική κρίση περισσότερο από όλους επηρεάστηκε η μειονότητα και ότι λόγω της ανεργίας οι νέοι μας εγκαταλείπουν την περιοχή.

Ο πρόεδρος ανέφερε πως ο κόσμος του κραυγάζει πως όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις που δόθηκαν από αυτούς που με την σειρά γυρνούσαν τα χωριά , δεν τηρήθηκαν και είπε ότι θα πρέπει να ερωτηθούν οι τοπικοί κυβερνώντες γιατί δεν κράτησαν τις υποσχέσεις που έδωσαν μέχρι σήμερα.

…………..

Ο πρόεδρος είπε πως το κόμμα DEB μπαίνοντας σε μια εκλογή ακόμη και αν δεν μπορεί να εκλεγεί, είναι ανάγκη να διασφαλιστεί η δυνατότητα οι άνθρωποι μας να εκφράσουν την δημοκρατική τους αντίδραση και να αναδείξουν την ύπαρξη των θεμάτων τους. Ο πρόεδρος τελείωσε την ομιλία του ευχαριστώντας όλους όσους με υπομονή τον άκουσαν.

Ιστοσελίδα του DEB 13/3/2014

Previous Article

ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΔΩΝ…

Next Article

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *