Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

No Comments Share:

Εφ. Μπιρλίκ 18-5-2011

 

Η ΠΕΡΒΙΝ ΧΑΙΡΟΥΛΛΑΧ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

H Γενική Διευθύντρια του ΠΕΚΕΜ (Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης) Περβίν Χαιρουλλάχ μετείχε ως ομιλήτρια στο συνέδριο που οργάνωσε η Κοινότητα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου του Αιγαίου στην Σμύρνη, με τίτλο ¨Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Αρχιπέλαγος και Κύπρος¨.

Η Περβίν Χαιρουλλάχ μιλώντας την πρώτη μέρα του συνεδρίου που διεξήχθη στις 16-17-18 Μαίου 2011 στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου στη Σμύρνη, μίλησε στους φοιτητές του πανεπιστημίου σχετικά με την Δυτική Θράκη.

Αναφέρθηκε στις παραβιάσεις των μειονοτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που βίωσαν μέσα στην ιστορία οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης καθώς και στα σημερινά προβλήματα τους, ενώ έδωσε σχετικά παραδείγματα για θέματα όπως ¨νομική αυτονομία, εκπαίδευση, μουφτείες και βακούφια¨.

Μετά την ομιλία της που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών. Στο τέλος του συνεδρίου παραδόθηκε πλακέτα από τη Κοινότητα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου του Αιγαίου προς την Περβίν Χαιρουλλάχ .

Σχόλιο : Αλήθεια τι δουλειά κάνει η συγκεκριμένη κυρία ; Και πως πληρώνονται άραγε τα πάνε-έλα στα ανά την Ευρώπη συνέδρια όπου καταγγέλει την Ελλάδα ;

Previous Article

19Η ΜΑΙΟΥ

Next Article

H EMINE ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

  1. Όπως φαίνεται η Ελλάδα πάρα την οικονομική κρίση που περνάει, βρίσκει λεφτά για να στέλνει άτομα που κάνουν προπαγάνδα κατά τις Ελλάδας σε ταξιδάκια.
    Α ρε σε τι όμορφο κόσμο ζούμε!!!!

    1. Όχι φίλε μου τουλάχιστον αυτήν τη κυρία δεν την πληρώνουμε εμείς. Αλλά το ¨καρντάσι¨ του Giorgo.

  2. Όπως φαίνεται η Ελλάδα πάρα την οικονομική κρίση που περνάει, βρίσκει λεφτά για να στέλνει άτομα που κάνουν προπαγάνδα κατά τις Ελλάδας σε ταξιδάκια.
    Α ρε σε τι όμορφο κόσμο ζούμε!!!!

    1. Όχι φίλε μου τουλάχιστον αυτήν τη κυρία δεν την πληρώνουμε εμείς. Αλλά το ¨καρντάσι¨ του Giorgo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *