Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΡΑΒΟ !

No Comments Share:

Χουντικού τύπου μέτρα στην στην Δυτική Θράκη : Έκλεισαν δύο παραρτήματα μειονοτικού συλλόγου

kapat

Ένα ακόμη χουντικού τύπου μέτρο προστέθηκε στις επιταχυνόμενες πολιτικές πιέσεων και εκφοβισμού σε βάρος της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης. Ο δήμος Κομοτηνής αποφάσισε να κλείσει δύο παραρτήματα του Συλλόγου Επιστημόνων Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Οι αποφάσεις επιδόθηκαν σήμερα στα παραρτήματα του συλλόγου.

Σε σχέση με το θέμα υπήρξε η εξής ανακοίνωση από τον σύλλογο: Όπως είναι γνωστό με δήλωση που κοινοποιήσαμε στις 5 Μαΐου, είχαμε ενημερώσει για τις αστυνομικές εφόδους στα παραρτήματα μας και για τις επακόλουθες ποινικές δίκες σε βάρος των μελών της διοίκησης μας.

Παρά την αλληλογραφία που είχαμε με την σχετική διεύθυνση του δήμου Κομοτηνής, παρά το ότι τους αναφέραμε πως στα εν λόγω παραρτήματα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου μας, αυτοί δεν έλαβαν υπόψη τους τις δηλώσεις μας αυτές και στις 23/5/2016 μας επιδόθηκε απόφαση υπογεγραμμένη από τον δήμαρχο κ. Πετρίδη για κλείσιμο των ¨παιδικών σταθμών¨ όπως αναφέρουν στον ισχυρισμό τους.

Όπως αναφέρουμε και σε προηγούμενη μας δήλωση ως διοίκηση του συλλόγου,  το συντομότερο δυνατό θα γίνουν οι δέουσες προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια για την ακύρωση αυτών των αποφάσεων.

Με σεβασμό προς ενημέρωση της κοινής γνώμης¨.

karar

 

 

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=4812

24/2/2016

Σχ : Ένα μπράβο σε κάθε κρατικό αρμόδιο που ενεπλάκη σε αυτή την ιστορία. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

Previous Article

H EYXH TOY ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ METE ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ DEB ΑΧΜΕΤ ΤΣΑΒΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ;

Next Article

TURKO PRIDE ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *