Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

0 σχόλια Share:
Επιτροπή από τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης επισκέφτηκε στο γραφείο του τον υπουργό Εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων για να μπορέσει να βρεθεί ριζική λύση στο θέμα των αδειών εργασίας.

Ο Χαγκιουντέρ κάλεσε τον υπουργό Φαρούκ Τσελίκ στην Δυτική Θράκη

Φαρούκ Τσελίκ : Θα εργαστούμε για την κατά τα δυνατό σύντομη επίλυση των θεμάτων

Επιτροπή υπό την προεδρία του δικηγόρου και προέδρου του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ μαζί με τον αντιπρόεδρο Ερόλ Κασίφογλου, τον Αχμέτ Κοτς, τον αντιπρόεδρο Μουσά Γιούρτ, το μέλος του Δ.Σ. Λεβέντ Γκιούρ, τον τέως πρόεδρο και πρόεδρο του BATEV Σελαχατίν Γιλντίζ, τον πρόεδρο του παραρτήματος Προύσας Σουκρού Κιοσέ, τον πρόεδρο του αθλητικού σωματείου Τούρκων Δυτικής Θράκης Νετζατί Γιουσούφ, και τον Αχμέτ Ερ-παλιό μέλος της διοίκηση του B.T.T.D.D και επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ΑΚΠ στην Προύσα, επισκέφτηκαν στις 13-10-2011 τον υπουργό εργασίας Φαρούκ Τσελίκ στο γραφείο του και του παρέδωσαν μια αναφορά σχετικά με τα προβλήματα –με πρώτο το θέμα των αδειών εργασίας- των Τούρκων Δυτικής Θράκης καθώς και προτάσεις επίλυσης. Στην επίσκεψη αυτή παραβρέθηκε και ο τέως επικεφαλής του παραρτήματος Προύσας του B.T.T.D.D και νυν βουλευτής του ΑΚΠ κύριος Χακάν Τσαβούσογλου.

…………..

Ο Χαγκιουντέρ ανέφερε πως είναι ανάγκη το συντομότερο να επιλυθούνε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τομέα της υγείας οι Δυτικοθρακιώτες φοιτητές που συνεχίζουν τις σπουδές τους στην Τουρκία…………..

Ο κύριος υπουργός ανέφερε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα υπάρχοντα προβλήματα και πως θα εργαστεί για την σύντομη επίλυση τους.

…………..

Ο υπουργός Τσελίκ καλέστηκε από τον πρόεδρο Χακγκιουντέρ να έρθει στην Δυτική Θράκη για να αγκαλιαστεί με τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Ο κύριος υπουργός ανέφερε πως αντιμετωπίζει πολύ θετικά αυτήν την πρόταση του προέδρου Χακγιουντέρ, πως θα είναι πολύ χαρούμενος αν πραγματοποιήσει σύντομα αυτήν την επίσκεψη και ευχαρίστησε επίσης για αυτήν την πρόσκληση.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 14-10-2011

Previous Article

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ !

Next Article

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

justo consequat. ipsum facilisis at eleifend et, velit,