Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ψευδομουφτής Ξάνθης : “Τα τζαμιά είναι τα τελευταία μας κάστρα”….

4 Comments Share:

Μεγάλοι διωγμοί στους μουσουλμάνους στον γείτονα : “Επιδιώκουν να μας αφήσουν ακέφαλους, χωρίς πίστη και χωρίς βιβλία”

Ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, περιέγραψε τους περιορισμούς της Ελλάδας στα βασικά δικαιώματα και ελευθερίες. Ο Μετε αντιδρώντας στην πρακτική των διορισμένων μουφτήδων δήλωσε : Πρόκειται για μια εργασία με χριστιανικά μυαλά με την σκέψη του ” Πως θα μπορέσω να καταστήσω αυτή την κοινότητα ακέφαλη, δίχως πίστη και δίχως βιβλία”
…….
……

O μουφτής Ξάνθης είπε :

…..
“Προφανώς η Ελλάδα που πήρε αυτά τα χώματα ( σχ. Την ελλ. Θράκη) δίχως πόλεμο, τα βλέπει φτηνά. Έχοντας πίσω της την ισχύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν δίνει αξία στους ανθρώπους.

Χρειάζεται να εφαρμοστεί η αρχή της αμοιβαιότητας. Η Τουρκία βασιζόμενη στην αρχή της αμοιβαιότητας, πρέπει να αφαιρέσει από τους εκεί χριστιανούς τα δικαιώματα που αφαιρέθηκαν από εμάς, να δώσει στους χριστιανούς τα δικαιώματα που δόθηκαν σε εμάς. Να γίνει δηλαδή χρήση της κρατικής ισχύος ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε εδώ.  Εμείς αντέχουμε όσο μπορούμε να αντέξουμε αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τα κράτη. Όταν στη μέση του δρόμου έρχεται η αστυνομία και με σταματά εγώ δεν μπορώ να τα βάλω με την αστυνομία. Με τα κράτη ασχολούνται τα κράτη. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα τζαμιά που είναι τα τελευταία μας κάστρα, αλλά είναι σαφές το ως που φτάνει η δύναμη μας.
……
Υπάρχουν απειλές και προσβολές σε βάρος των επικεφαλής της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, ενώ μπροστά στα μάτια των ανθρώπων μας συρόμαστε στα δικαστήρια. Η βελτίωση σε κάποια από αυτά είναι δικό μας καθήκον και σε άλλα της μητέρας πατρίδας.
..  .
Στην δυτική Θράκη υπάρχει Ισλάμ, τζαμιά, σχολεία και εζάν αλλά όλα είναι υπό απειλή. ”
…….

…….
https://www.star.com.tr/politika/komsuda-muslumanlara-buyuk-zulum-bizi-bassiz-kiblesiz-kitapsiz-birakmak-istiyorlar-haber-1660591/?fbclid=IwAR1FBDHo0EAqIdMKuTMWPKbE7SUaXy6R-

18/1/2021

Σχ. Αυτός τώρα είναι Έλληνας πολίτης ε ;…  Τρέχει από τα μπατζάκια του η αγάπη για την Ελλάδα…

Previous Article

Η Ελλάδα που αντιστέκεται – φωτογραφίες

Next Article

“Δεν μπορείτε στο όνομα του καθήκοντος να εξυπηρετείτε τη μαφιόζικη τάξη πραγμάτων”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

4 Comments

  1. Τα χώματα της Θράκης είναι ρωμαίικα: το μαρτυρούν όλες οι πηγές. Διαβάστε τον Περο Ταφουρ (Καταλάνο περιηγητή, στις αρχές του 15ου αιώνα), για να δείτε ποιοί ήταν οι Τούρκοι: τους περιγράφει να ζούνε σε σκηνές ΕΞΩ από τις πόλεις, και να κινούνται όλη την μέρα πάνω σε άλογα, και όχι πεζή… Αναφέρει ότι βασάνιζαν τους Γραικούς, και τους κακομεταχειρίζονταν, έτσι ώστε να αραιώνει σιγά σιγά η ύπαιθρος από τα χριστιανικά χωριά. Οι Τούρκοι τότε, και οι σημερινοί Τουρκόψυχοι, δεν μπορούν ούτε καν να υποψιαστούν τί σημαίνει Ρωμηοσύνη, ελληνικά γράμματα, Χριστιανική Πίστη. Θα ζούνε την κόλαση της άγνοιάς τους, μέχρι να πεθάνουν. Βάρβαροι… μέχρι τέλους, και άχρηστοι για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

    1. Δεν ξέρω αν είναι τούρκοι αυτό το πολυφυλετικό συνοθύλευμα που έχουν σήμερα. Σημείωσε επίσης ότι οι Οθωμανοί απ’ όλα τα millet μισούσαν τους τούρκους γιατί ήταν βάρβαροι και ξεδιαντροποι. Προτιμούσαν να ταυτίζονται με Πέρσες, Άραβες.. Ξέρεις. ‘Ευγενή’ έθνη.

  2. Και η Κωνσταντινούπολη είχε κάστρα, συνΕΛΛΗΝΑ Αχμέτ Μέτε.

    1. Δεν είναι Έλληνας, είναι Έλληνας πολίτης. Άλλο το ‘Έλληνας” και άλλο το “Έλληνας πολίτης”. Άλλο το έθνος και άλλο η υπηκοότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *