Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !

No Comments Share:

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις για την φωτιά στο Μάτι➡️

1. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ποινικού και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος (μόνο), όλοι το γνωρίζαμε.

2. To ότι οι αρμόδιοι προσπάθησαν να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους μέσω “bullying” των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων, ουδεμία έκπληξη.

3. Ουδεμία έκπληξη επίσης η παραδοχή ότι μετά από κάθε πυρκαγιά τα κονδύλια που συγκεντρώνονται για τους πυρόπληκτους (ακόμα και οι δωρεές ιδιωτών) στο τέλος γίνονται βορά των διαφορων μεσαζόντων τρωκτικών, ακρίδων και παρασίτων. Δηλαδή τα κλέβουν. Ο τέως αρχηγός δίνει και παραδείγματα. Η έκπληξη θα ήταν αν δεν συνέβαινε.

Αυτό όμως που ειναι πραγματικα συνταρακτικό είναι η κυνική ομολογία ότι αφήνουν διάφορες πυρκαγιές να μαίνονται ανεξέλεγκτες (χωρίς να στέλνουν μέσα), επειδή θέλουν να υπονομεύσουν τον περιφερειακό διοικητή στην ευθύνη του οποίου είναι η πυρκαγιά. Λέει χαρακτηριστικά ο πρώην αρχηγός του σώματος στον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα, ότι θα σε “πετάξουμε” στην Σάμο και στην πρώτη φωτιά δεν θα σου στείλουμε αεροπλάνα για να σου “κάψουμε” την καριέρα. Όπως και με τον τάδε και με τον δείνα κλπ. Δηλαδή μπορείς να καείς με τα παιδια σου σε μία πλαγιά για “career politics” των πυροσβεστών

Καθάρματα παντού.

Απόστολος Κρητικόπουλος FACEBOOK. 20/7/2020

Previous Article

Εκπρόσωπος Ταγίπ: ¨Με κουρτίνες θα σκεπάζεται το ψηφιδωτό της Παναγίας¨

Next Article

Μουφτεία τουρκόφιλης Λιβύης: “Ιστορικό και ένδοξο γεγονός η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *