Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

БРАВО президент Путин!

No Comments Share:

Υπουργείο αμύνης της Ρωσίας : Η ISIS αποσύρεται από την Συρία

1018121366

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Αμύνης Ιγκόρ Κονασένκοφ, δήλωσε πως η ISIS απέναντι στις αεροπορικές επιθέσεις της χώρας του, έχει αρχίσει να αποσύρεται από την Συρία.
Σύμφωνα με την είδηση από το Sputniknews, ο Κονασένκοφ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σχετικά με τις τελευταίες επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Συρία και πρόσθεσε πως σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκαν μαχητές της ISIS να μεταφέρουν τα πυρομαχικά τους σε νέες θέσεις.

 Ο Κoνασένκοφ είπε πως ¨οι τρομοκράτες αποσύρονται¨ και ότι για να βεβαιωθεί αυτό θα αυξηθούν οι πτήσεις των αναγνωριστικών αεροσκαφών.

¨ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 33 ΕΞΟΔΟΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ 32 ΣΤΟΧΟΙ¨

Ο Κονασένκοφ κοινοποίησε πως την προηγούμενη μέρα έγιναν 33 έξοδοι και χτυπήθηκαν 32 στόχοι και ότι στην διάρκεια των επιχειρήσεων στοχοποιήθηκαν θέσεις της ISIS σε Ιντλίμπ, Χάμα, Δαμασκό, Χαλέπι, και Ντείρ εζ Ζορ.

Ο Κονασενκοφ είπε πως στην διάρκεια των επιχειρήσεων χτυπήθηκε ένα πυραυλικό σύστημα OSA που είχαν αρπάξει οι τζιχαντιστές από τον συριακό στρατό. Επίσης είπε πως καταστράφηκε μια συστοιχία ρουκετών που ήταν επαγγελματικά καλυμμένη αλλά εντοπίστηκε από μικρά μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ρωσίας, ενώ στην Ιντλίμπ καταστράφηκε ένα υπόγειο καταφύγιο παραγωγής εκρηκτικών

……………

Haber.sol.org  16/10/2015

Previous Article

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Next Article

ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΝ Μ.Ε.Α.

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *