Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ…

No Comments Share:

Άσχημη είδηση για τον Μαλίκι από τις ΗΠΑ

040720141229435843790_2

Οι ΗΠΑ για ¨λόγους ασφαλείας¨ ανέβαλαν την παράδοση των F-16 που περίμενε ο Μαλίκι  για να τα χρησιμοποιήσει κατά της ΙΚΙΛ

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Νουρί Ελ Μαλίκι είχε μια άσχημη έκπληξη από τις ΗΠΑ, την ώρα που είχε στηρίξει ελπίδες στα αεροπλάνα που θα έπαιρνε για να τα χρησιμοποιήσει κατά της ΙΚΙΛ που έχει καταλάβει την Μοσούλη.

Η αμερικανική κυβέρνηση με δικαιολογία την ¨μη εξασφάλιση της ασφάλειας των αεροσκαφών¨ ανακοίνωσε πως αναβάλει την παράδοση των 36 F-16 στο Ιράκ.

Η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρί Χαρφ ανέφερε πως η Ουάσιγκτον είναι δεσμευμένη σχετικά με την παράδοση των F-16, αλλά ¨Η μη διασφάλιση εκ μέρους της κυβέρνησης του Ιράκ της ασφάλειας των αεροσκαφών, η ανολοκλήρωτη εκπαίδευση των πιλότων και η μη εκπλήρωση κάποιων οικονομικών και διοικητικών λεπτομερειών, ανέβαλε την παράδοση των αεροσκαφών¨.

Η κυβέρνηση του Ιράκ που χρειάζεται επειγόντως αεροπλάνα κατά της ΙΚΙΛ, αντιδρώντας στην αναστολή της παράδοσης των 36 F-16 παρά το ότι έχει πληρώσει μέχρι δεκάρας το τίμημα των 4,2 δις $, αγόρασε την περασμένη εβδομάδα αεροπλάνα Σουκόϊ από την Ρωσία.

DHA 4/7/2014

Σχ : Όσο περνά ο καιρός, πιστεύουμε αποκαλύπτεται πως πίσω από τους δολοφόνους ισλαμιστές που σπέρνουν τον θάνατο, βρίσκονται ΗΠΑ, Ισραήλ και όλο το θλιβερό σκυλολόι που τους ακολουθεί παντού. Σε αυτούς ΔΕΝ εντάσσουμε την Τουρκία διότι εν προκειμένω ενισχύονται οι σουνίτες ¨της¨, άρα αυτή η ανακατωσούρα μακροπρόθεσμα την ευνοεί. To μεν Ισραήλ επιθυμεί μικρά και αλληλοσπαρασσόμενα τα μουσουλμανικά κράτη γύρω του, οι δε ΗΠΑ απλά υπακούν στις επιθυμίες του Ισραήλ. 

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

Next Article

Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *