Διαμαρτυρία ¨έξω ο δολοφόνος¨ στην Γενική συνέλευση της DISK

https://www.youtube.com/watch?v=X5pcpHalqhk

Άρχισε η 15η Γενική Συνέλευση της DISK. O υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σουλεϊμάν Σοϊλού μετά από αποδοκιμασίες, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα.

………………..

Η 15η Γενική συνέλευση της DISK στην οποία μετέχει ο αρχηγός του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο αναπληρωτής πρόεδρος του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, άρχισε με διαμαρτυρίες.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σουλεϊμάν Σοϊλού, μετά από τις διαμαρτυρίες εγκατέλειψε την αίθουσα. Αυτοί που βρισκόταν στην αίθουσα και διαμαρτυρόταν κατά του Σοϊλού, φώναζαν τα συνθήματα ¨Εξω ο δολοφόνος¨ και ¨Δολοφόνος-κλέφτης-Ερντογάν¨.  
 http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/479857/DiSK_Genel_Kurulu_nda__katil_disari__protestosu…_Bakan_salonu_terk_etti.html

12/2/2015

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version