Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ταγίπ προς ΗΠΑ : Απρίλιο του 2020 ενεργοποιούμε τους S-400 – Προς Ευρώπη : Δώστε μας λεφτά για τους μετανάστες….

0 σχόλια Share:

……………

¨Η επίθεση που έγινε στον προξενικό μας υπάλληλο στην πόλη Ερμπίλ αποτελεί ένδειξη του πόσο πετυχημένη είναι αυτή η στρατιωτική μας επιχείρηση εκεί. Συλλάβαμε αυτούς που πραγματοποίησαν την επίθεση. Και αν υπήρχαν και άλλοι, με μία πετυχημένη επιχείρηση μπήκαμε στις φωλιές τους και τους εξουδετερώσαμε. Αν δεν αποκόψουμε την κεφαλή του ΠΚΚ από το Καντίλ, αυτού του είδους οι επιθέσεις θα συνεχιστούν. Ομονοούμε με τους Ιρακινούς και Ιρανούς αξιωματούχους.

Οι συζητήσεις μας με τις ΗΠΑ για την διαμόρφωση της ασφαλούς περιοχής συνεχίζονται. Ελπίζω πως οι ΗΠΑ σχετικά με τους S-400 που αγόρασε η Τουρκία από την Ρωσία, θα κινηθούν με την κοινή λογική. Τον Απρίλιο του 2020 θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε ενεργά αυτά τα συστήματα. Επιθυμώ να αναφέρω πως οι απειλές με πρώτη τον αποκλεισμό μας από τα F-35, δεν μπορούν να μας αποσπάσουν από τις προτεραιότητες μας για την ασφάλεια της χώρας. Δεν πρέπει να γίνεται ακόμη περισσότερη αδικία προς την Τουρκία. Εμείς επιδιώκουμε να το πετύχουμε. Θα πράξουμε ότι επιβάλλουν οι ανάγκες της ασφάλειας μας. Σε μερικά χρόνια σε αυτό το θέμα, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια εντελώς διαφορετική Τουρκία. Δεν θα επιτρέψουμε κερκόπορτες στο κάστρο της Τουρκίας

…………….

Είμαστε αποφασισμένοι να κομματιάσουμε τον διάδρομο της τρομοκρατίας στα ανατολικά του Ευφράτη. Μέχρι τώρα το προχωρήσαμε με επιτυχία. Τα εμπάργκο από Ευρώπη και ΗΠΑ δεν μπορούν να μας αποσπάσουν από την επίλυση αυτού του θέματος. Κάνουμε και θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Δεν χρειάζεται να πάρουμε άδεια από κάπου.

Εμείς ξέρουμε να ρυθμίζουμε τις δουλειές μας μόνοι μας. Όσοι κάνουν μαγκιές ή θα μπούνε στο χώμα ή θα παραδοθούν στην ταπείνωση. Καλώ τους πάντες στην κοινή λογική, ελάτε να διαλύσουμε αυτή την αποκαλούμενη ως PYD οργάνωση. Από τους Σύριους αδερφούς μας που ζούνε στην Τουρκία, οι 330.000 επέστρεψαν στην Συρία. Γέμισε η χωρητικότητα μας. Για να μπορέσουν να επιστρέψουν κι άλλοι αδερφοί μας, πρέπει να καταστήσουμε το Μένμπιτς και την περιοχή ανατολικά του Ευφράτη, μια ασφαλή περιοχή. Εμείς το χρειαζόμαστε αυτό επειγόντως. Καμία χώρα δεν φιλοξένησε και δεν φιλοξενεί πρόσφυγες σε ποσοστό πάνω του 5% του πληθυσμού της. Η Τουρκία με αυτήν την θυσία έσωσε την ηθική της ανθρωπότητας. Δώστε μας στήριξη όχι στα λόγια, αλλά χρηματική στήριξη. Αυτή είναι η Δύση. Εμείς δεν είμαστε Δύση, είμαστε διαφορετικοί¨.

…………………

https://www.yeniakit.com.tr/haber/baskan-erdogandan-onemli-aciklamalar-canli-859943.html

26/7/2019

Previous Article

Βίντεο-Όταν η στρατιωτική εκπαίδευση φτάνει επικίνδυνα όρια…

Next Article

Λεξικό για την γλώσσα που μιλιέται σε χωριά της Τραπεζούντας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *