Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !

0 σχόλια Share:

¨Όλοι θα μάθουν την θέση τους και τα όρια τους¨

120420141641051150763_2

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν δήλωσε: ¨Βγαίνει ένας εθνικός φορέας αυτής της χώρας, ένας συνταγματικός φορέας και αντί να υπερασπιστεί την χώρα, το έθνος και τα ατομικά δικαιώματα, υπερασπίζεται δυστυχώς το εμπορικό δίκαιο διεθνών εταιριών. Όλοι θα μάθουν την θέση τους και τα όρια τους.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μετείχε στα εγκαίνια του βιολογικού σταθμού επεξεργασίας λυμάτων στο Αβτζιλάρ του δήμου Κωνσταντινούπολης.

…………….

Ο Ερντογάν στην ομιλία του σχολίασε και την απόφαση του συνταγματικού δικαστηρίου (σημ μεταφρ : που κατήργησε την απαγόρευση του τουίτερ) και δήλωσε τα εξής : ¨Βγαίνει ένας εθνικός φορέας αυτής της χώρας, ένας συνταγματικός φορέας και αντί να υπερασπιστεί την χώρα, το έθνος και τα ατομικά δικαιώματα, υπερασπίζεται δυστυχώς το εμπορικό δίκαιο διεθνών εταιριών. Όλοι θα μάθουν την θέση τους και τα όρια τους¨.

¨ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ;¨

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν ανέφερε πως μετά από τις εκλογές της 30/3 άρχισαν κάποιες στημένες συζητήσεις και είπε : ¨ Μετά από τις 30μ Μαρτίου οι γνωστοί κύκλοι για να αλλάξουν την επικαιρότητα της Τουρκίας και με σκοπό μνα καλύψουν την μεγάλη ήττα τους στις κάλπες, άρχισαν κάποιες στημένες συζητήσεις. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους και να αναλύσουν την αποτυχία τους, επιχειρούν να αλλάξουν θέμα στην επικαιρότητα. Δήθεν ¨Να ο πρωθυπουργός είναι πολύ οπισθοδρομικός, είναι πολύ σκληρός, γιατί είναι έτσι ο πρωθυπουργός ;¨. Αυτοί οι οποίοι μας τα λένε αυτά πρώτα ας κοιταχτούνε στον καθρέφτη. Αυτοί οι οποίοι στοχοποιώντας αυτόν τον πρωθυπουργό έλεγαν οτιδήποτε ερχόταν στο στόμα τους, οποιαδήποτε προσβολή και έφτασαν να εμπλέξουν και την οικογένεια του, όλο αυτό άραγε πως θα το εξηγήσουν στον κόσμο ;¨.

Ο Ερντογάν αναφερόμενος στο ποσοστό που πέτυχε στις εκλογές είπε πως ¨Εάν ο κόσμος μου έδωσε σε αυτή την κυβέρνηση 45,5%, θα υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Προφανώς στηρίζει τον πρωθυπουργό του. Η ρητορική του πρωθυπουργού εκφράζει την καρδιά και την γλώσσα του¨.

………….

DHA 12/4/2014

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΙΣΧΟΣ

Next Article

ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΗ – ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!