Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ…

0 σχόλια Share:

Συγκλονιστική σημερινή φωτογραφία..η φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ στην άσκηση με το γαλλικό πολεμικό ναυτικό.

.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΤΗΣ..ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ..το τουρκικό πλοίο με κραυγές από τον ασύρματο ζήταγε βοήθεια..τουρκικό ρυμουλκό την ρυμούλκησε στον ναύσταθμο του Ακσάζ απέναντι από την Ρόδο βαριά χτυπημένη.

ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ..

Ο Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης κυβερνήτης της φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ με τον προστάτη του ΠΝ Άγιο Νικόλαο..στο βίντεο από άσκηση που έλαβε χώρα τον Ιούνιο ο κυβερνήτης της ΛΗΜΝΟΥ και το πλοίο του σε εκπαιδευτική αποστολή.

Ο Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης ΠΝ, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Εισήχθη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων το 1992, από την οποία αποφοίτησε το 1996 με το βαθμό του Μάχιμου Σημαιοφόρου.

Σχολεία και Εξειδικεύσεις

Έχει παρακολουθήσει όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του σχολεία εξειδίκευσης/ επιμόρφωσης και είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών Ναυτικού (ΣΔΙΕΠΝ) και της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), καθώς και της Γερμανικής Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (FueAkBW)).

Οι πανεπιστημιακές του σπουδές περιλαμβάνουν, πέρα από το πτυχίο από τη Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Μεταπτυχιακούς τίτλους σε Electrical Engineering (MSc), Systems Engineering (MSc) και Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια (MA).

Θαλάσσια Υπηρεσία

Έχει υπηρετήσει σε Φρεγάτες τ. STANDARD ως Αξιωματικός Επιστασιών της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων καθώς και ως Διευθυντής Επιχειρήσεων, Διευθυντής Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Ύπαρχος.

Διετέλεσε Κυβερνήτης στο ΤΠΚ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ (2015-2017). Από τον Σεπτέμβριο 2019 ασκεί τα καθήκοντα Κυβερνήτου στη Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ.

Λοιπές Υπηρεσίες – Επιτελικές Τοποθετήσεις

Ως επιτελής, υπηρέτησε στη Διοίκηση Μοίρας Φρεγατών 2, στη Διοίκηση Φρεγατών, καθώς και στο Αρχηγείο Στόλου ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Επικοινωνιών του Α’ Κλάδου (ΑΣ/Α4).

Διαμνημονεύσεις και Μετάλλια

Έχει τιμηθεί με όλα τα παράσημα και διαμνημονεύσεις που προβλέπονται από το βαθμό του και τις θέσεις που έχει υπηρετήσει

Ξένες Γλώσσες – Οικογενειακή Κατάσταση

Ο Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης ΠΝ ομιλεί αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Εμμανουήλ Παπάς Facebook 13/8/2020

Previous Article

Ερντογαν: “Σήμερα οι Έλληνες πήραν την πρώτη απάντηση”…

Next Article

Ερντογάν: ¨Προειδοποιώ την Ε.Ε.¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *