Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ σε απόφαση Ελληνικού δικαστηρίου

0 σχόλια Share:

Αντίδραση από το υπουργείο στην απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Χαμι Ακσοι αναφερόμενος στην αθώωση των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C από το ελληνικό δικαστήριο είπε: ” Αυτή η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου προκάλεσε ξεκάθαρη ζημιά στις αντιτρομοκρατικές προσπάθειες στην Ευρώπη” .
…….
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Χαμι Ακσοι, έκανε δηλώσεις σχετικά με τα μέλη της οργάνωσης DHKP-C που είχαν προφυλακιστεί στην Ελλάδα και αθωώθηκαν από ελληνικό δικαστήριο. Ο Ακσοι ανέφερε πως με ανησυχία παρατηρούν πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα ασφαλές λιμάνι για τρομοκρατικές οργανώσεις όπως οι  DHKP/C, PKK και FETÖ και πρόσθεσε πως “Είναι απαράδεκτη η συμπάθεια, η ανεκτικότητα και η βοήθεια που  παρέχεται σε αυτές τις οργανώσεις στην Ελλάδα κατά παράβαση των αντιτρομοκρατικών δεσμεύσεων της” . !!!!
Ο Ακσοι στην συνέχεια ανέφερε τα εξής: ” Η σημερινή αθωωτική απόφαση σχετικά με τα εννέα μέλη της  DHKP/C  των οποίων την έκδοση είχαμε ζητήσει και τα οποία συνελήφθησαν το 2017 με έμμεσες αποδείξεις για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας μας, φανερώνει το γιατί τα μέλη αυτά της τρομοκρατικής οργάνωσης επιλέγουν ως φωλιά τους την Ελλάδα. Επίσης η οργάνωση DHPK/C περιλαμβάνεται στην λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων της Ε.Ε. Για αυτό τον λόγο, αυτή η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου προκάλεσε ξεκάθαρη ζημιά στις αντιτρομοκρατικές προσπάθειες στην Ευρώπη”.

Sondakika.com. 16/6/2019

Previous Article

Την ώρα που οι ΗΠΑ ζητούν αναβολή : Οι S-400 μπορεί να έρθουν έναν μήνα νωρίτερα

Next Article

Το κρατικό TRΤ δίνει ¨γραμμή¨: ¨Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *