Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Eφ. Χουριέτ 20-8-2011

Πέρασαν στην ιστορία του τουρκικού αθλητισμού

 Φίλαθλοι της ομάδας Καρσίγιακά που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, πραγματοποίησαν μια πρωτιά καθώς πήγαν στις εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Σελτσούκ Γιασάρ και πριν από την προπόνηση, έσφαξαν καμήλα.

Φίλαθλοι της Καρσιγιακά που θέλανε να ενθαρρύνουν την ομάδα που στοχεύει φέτος στο πρωτάθλημα, θυσίασαν σε λάκκο στη μέση των εγκαταστάσεων την 800 κιλών καμήλα που έφεραν από το Αϊδίνι. Παρά τις προσπάθειες των ιθυνόντων της Καρσιγιακά να σώσουν την καμήλα, οι πρασινοκόκκινοι φανατικοί φίλαθλοι δεν άλλαξαν γνώμη. Έσφαξαν την οκτάχρονη καμήλα συνοδεία προσευχών. Με το αίμα της καμήλας που σφάχτηκε σημαδεύτηκαν στο μέτωπο ο τεχνικός διευθυντής της Καρσιγιακά Ρεχά Καψάλ καθώς και όλοι ποδοσφαιριστές.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Αντιγιάχ που μεταγράφηκε στην ομάδα από την Μίλαν αισθάνθηκε μεγάλη έκπληξη κατά την τελετή της σφαγής. Το αστέρι από την Γκάνα αφού έμαθε τις λεπτομέρειες του εθίμου επέτρεψε να του βάλουν αίμα στο μέτωπο. Στην τελετή μετείχαν περίπου 800 φίλαθλοι. Μιλώντας ο β΄ πρόεδρος της ομάδας Ναζίμ Τορμπάογλου είπε πως ¨ Οι φίλαθλοι μας θέλησαν στην 100η επέτειο από την ίδρυση μας να μας κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο. Βρίσκω θετικό την προσπάθεια τους να εμψυχώσουν και να ενδυναμώσουν την ομάδα. Στόχος μας φέτος είναι να ανεβούμε στην Σούπερ Λίγκα¨.

 Το βίντεο : Επειδή τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι διαφήμιση, μόλις εμφανιστεί πάνω αριστερά το REKLAMI GEÇ πατήστε το για να την περάσετε.

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/20823/0/1/turk-spor-tarihine-gectiler.aspx

Previous Article

ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ…

Next Article

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΦΟΝΟΥΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

  1. MONO KTINANURVPOI UA MPOROYSAN NA KANOYN AYTO TO PRAGMA SE MIA
    DYSTIXHSMENH KAMHLA. AYTOI EINAI ZVA AMORFVTA POY UELOYN KAI THN EYRVPH .DEN EXOYN JAXASH APO POY JEKINHSAN KAI PVS EJELIXUHKAN.
    NTROPH STO GENOS TOYS GATI EMEINAN ZVA AMORFVTA.

  2. MONO KTINANURVPOI UA MPOROYSAN NA KANOYN AYTO TO PRAGMA SE MIA
    DYSTIXHSMENH KAMHLA. AYTOI EINAI ZVA AMORFVTA POY UELOYN KAI THN EYRVPH .DEN EXOYN JAXASH APO POY JEKINHSAN KAI PVS EJELIXUHKAN.
    NTROPH STO GENOS TOYS GATI EMEINAN ZVA AMORFVTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *