Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

No Comments Share:

2-5-2013 Επίσκεψη των τουρκομουφτήδων Θράκης Σερίφ και Μέτε στον νομάρχη Αδριανούπολης.

3/5/2013 Συμμετοχή του Τούρκου πρόξενου Σενέρ σε προσευχή στην συνοικία Καρσί μαχαλέ της Ξάνθης

 

 

10/5/2013  Συνάντηση των ιδιοκτητών της εφημερίδας Μιλλέτ και του συλλόγου Πλάτανος-Ξάνθης Τζεγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ στην τουρκική βουλή με τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Τουρκέρ Γιορουκτσούογλου. Πέρσι οι ίδιοι βραβεύτηκαν προσωπικά και δημόσια από τον αντιπρόεδρος Αρίντς για την μέσω τύπου ¨Προώθηση της Τουρκίας¨…..

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ σε τελετή χάτιμ μαζί  με τον τουρκομουφτή Μέτε, στο χωριό Σούνιο της Ξάνθης. Προσέξτε τις στολές των παιδιών και φυσικά το εθνόσημο της Τουρκίας. Κάτι αντίστοιχο βέβαια με το εθνόσημο στην Τουρκία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….

 

Μουσουλμάνος μαθητής-τυμπανιστής με το σήμα του σουλτάνου (!!!) στην παρέλαση της 14/5 στην Κομοτηνή. Άξιοι οι καθηγητές του ! Μουσουλμάνοι και χριστιανοί…Κατά πάσα πιθανότητα από το μουσουλμανικό γυμνάσιο- λύκειο Κομοτηνής. Σκεφτείτε να έκανε κάτι αντίστοιχο χριστιανός μαθητής στην Πόλη…

 

15/5/2013 Επίσκεψη του καταγόμενου από τον Εχίνο Μετίν Κιοσέ στον πρόξενο στην Κομοτηνή

 

16/5/2013 Επίσκεψη του προξένου Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ και του προξένου Θεσσαλονίκης Τογρούλ Μπιλτεκίν στο παράνομο σωματείο Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Εδώ με τον πρόεδρο του συλλόγου Κοράι Χασάν(δεξιά).

16/5/2013  Μέρες τώρα ομάδα από την νεολαία του DEB-Ξάνθης βρίσκονται στην Τουρκία. Βρέθηκαν σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος ΑΚΡ, και μετά βγήκαν και αναμνηστική φωτογραφία με τον Ερντογάν.

 

16/5/2013 Η νεολαία του DEB Ξάνθης ευχαριστεί τον Αμπντουλλάχ Ερέν για την συμβολή του στο ταξίδι τους στη Τουρκία. Ο Αμπντουλλάχ Ερέν είναι Δυτικοθρακιώτης (προφανώς συγγενής του διαβόητου Χαλίτ Ερέν του IRCICA) και αντιπρόεδρος της νεολαίας του ΑΚΡ-Κωνσταντινούπολης.

 

16/5/2013 Τελετή παράδοσης χώματος από το υποτίθεται σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη σε αθλητές που το παραλαμβάνουν στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και ο εικονιζόμενος υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ. Και αριστερός και κεμαλιστής δηλαδή ;

 

Από την ίδια τελετή. Αρχίζοντας από αριστερά : Πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ, υποπρόξενος στην Κομοτηνή Ιλκάι Κοτζαγιγίτ, πρόεδρος του συλλόγου BTTDD Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, πρώην βουλευτής Ξάνθης Φαίκογλου, πρόξενος στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ και μετά δύο στελέχη του BTTDD.

Εικόνα των επισήμων. Ο ΔΗΜΑΡίτης πολιτευτής δίπλα στον διοικητή της στρατοχωροφυλακής.  Οι ψευτομουφτήδες της ελληνική Θράκης έλλειπαν προφανώς επειδή την ίδια μέρα ήταν σε Ροδόπη και Ξάνθη ο Τούρκος πρόξενος Θεσσαλονίκης. Ε μα οι άνθρωποι, πεντακόσια κομμάτια να γίνουν ; Τόσες τουρκοτελετές που να τρέξουν ;

Previous Article

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Next Article

NA ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *