Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η τρομοκρατία έφερε αποτέλεσμα…

No Comments Share:

Οικογένεια Αρμενίων που δέχτηκε επίθεση επιστρέφει πια στην Αρμενία
Η οικογένεια Αρμενίων που δέχτηκε επίθεση στην Σαματια της Κωνσταντινούπολης, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην Αρμενία.

Στις 31/5 στην περιοχή Σαματια της Κωνσταντινούπολης, η Αρπινε Τουμανιαν  λίγη ώρα αφότου είχε βγει από το σπίτι ο σύζυγος της ο Σαρκις Τουμανιαν, άκουσε το κουδούνι του σπιτιού να χτυπάει και όταν άνοιξε την πόρτα βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο άγνωστα άτομα που την μαχαίρωσαν. Οι δράστες φορούσαν μάσκες και όταν έφευγαν της φώναξαν “Αυτό είναι μόνο η αρχή”. Στην ίδια οικογένεια πριν από κάποιο διάστημα, είχαν κολλήσει στην πόρτα ένα απειλητικό σημείωμα.
Σύμφωνα με το Αρμενικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής Πατριάρχης Αραμ Ατεσιαν, επισκέφθηκε την οικογένεια Αρμενίων που υπέστη την επίθεση. Ο Ατεσιαν είπε στην οικογένεια πως το Πατριαρχείο είναι έτοιμο να την στηρίξει, ότι θα παρακολουθήσει στενά την υπόθεση ώστε το συντομότερο δυνατό οι ένοχοι να βρεθούν και να τιμωρηθούν και ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν.
Η οικογένεια Αρμενίων ανέφερε πως ζούνε μέσα σε ένα κλίμα φόβου και ανακοίνωσαν πως μαζί με τα παιδιά τους θα επιστρέψουν στην Αρμενία.
Η οικογένεια εδώ και κάποιο διάστημα εγκατέλειψε το σπίτι τους στην περιοχή της Σαματια και ζούσε κοντά σε κάποιους συγγενείς τους.

https://www.artigercek.com/haberler/saldiriya-ugrayan-ermeni-aile-ermenistan-a-donuyor
11/6/2019
Previous Article

Ρωσία : ¨Σχεδιάζουμε μεταφορά των S-400 στην Τουρκία τον Ιούλιο¨

Next Article

Αμερικανική πρόταση για κυρώσεις και η αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *