Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ = ΤΟΥΡΚΟΙ….

No Comments Share:

Οι γυναίκες του Ατατούρκ

 

 

Αύριο είναι 10 Νοεμβρίου. Πρέπει να γράψω κάτι λυπητερό. Για παράδειγμα λυπούμαι ιδιαίτερα κάθε φορά που ακούω το όνομα της Μουαζέζ Ιλμιγιέ Τσιγ. Βρίσκω ιδιαίτερα λυπηρό μια γυναίκα με διαστροφή στο μυαλό της από τα νιάτα της να ξεφτιλίζεται στα 97 της.

Σκεφτείτε μια γυναίκα που αφιέρωσε όλη της την ζωή στο να αποδείξει πως οι Σουμέριοι ήταν Τούρκοι, απλά και μόνο επειδή το είπε ο Ατατούρκ. Δεν είναι εύκολο αλλά προσπαθήστε λίγο να το σκεφτείτε.

Στις κανονικές χώρες πως θα φερόταν σε μια τέτοια γυναίκα ;

Μπορεί να υπήρχαν άτομα που θα την κορόιδευαν σκληρά. Μια πιο ανθρώπινη όμως προσέγγιση θα ήταν να αλλάξουμε το θέμα και με ένα χαμόγελο ανεκτικότητας να ξεπερνούσαμε το θέμα λέγοντας ¨Δίκιο έχεις γιαγιάκα μου, χάλασε ο καιρός και μάλλον έρχονται βροχές¨.

Τι γίνεται σε εμάς ;

Εκδίδουν τα βιβλία της !

¨Με στήριξη από γεωλογικά ευρήματα από τον κατακλυσμό στους Σουμέριους και στους Τουρκου και με βάση τους Σουμέριο-Τουρκικούς μύθους….Μπορούμε να πούμε πως εργαζόμενοι να αποδείξουμε πως οι Σουμέριοι ήταν ένα τμήμα των Τούρκων που μετανάστευσαν από την Ασία, παρουσιάσαμε μεγάλη πρόοδο και φτάσαμε στο τέλος του δρόμου που άνοιξε σε αυτό το θέμα ο Ατατούρκ.¨

Παρακαλώ μην το παρεξηγήσετε, το βιβλίο ¨Ατατούρκ και Σουμέριοι¨ όπου εμπεριέχεται το τμήμα αυτό δεν είναι από την εποχή των τρελλών τουρκικών ετών του 30, αλλά εκδόθηκε το 2009 !

Τι άλλο να πούμε εμείς ;

Αναφέρεται στο ίδιο το βιβλίο : ¨Μετά από πρόταση της 13ης Απριλίου 2000 της Φιλοσοφικής Σχολής του πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, αποδόθηκε στις 4-5-2000 ο τίτλος της επιτίμου διδάκτορος στην Μουαζέζ Ιλμιγιέ Τσιγ.¨

………………………

Εφ. Ταράφ 9-11-2011 αρθρογραφος Ρόνι Μαρκγούλες

Previous Article

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΩΝ

Next Article

ΑΣΑΦΕΙΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ PREDATOR ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *