Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ

No Comments Share:

Ο Ερντογάν το επανέλαβε :  Θα δώσουμε στην Αγία Σοφία το πραγματικό της όνομα

Ο ΠτΔ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε με ακόμη πιο έντονο τρόπο πως μετά από τις εκλογές θα δοθεί πάλι στην Αγία Σοφία το στάτους του τζαμιού.

Ο Ερντογάν μιλώντας σε συνάντηση Τραπεζούντιων στην Κωνσταντινούπολη, θύμισε πως πρόσφατα σε μια τηλεοπτική εκπομπή τον ρώτησαν σχετικά με το αν θα υπάρχει εισιτήριο στην Αγία Σοφία και συνέχισε λέγοντας :

¨Ρωτούν ‘ακόμη στην Αγία Σοφία μπαίνουν με εισιτήριο;’ Όχι, η είσοδος θα είναι ελεύθερη στην Αγία Σοφία. Και όχι μόνο δεν θα υπάρχει εισιτήριο αλλά μετά τις εκλογές θα επιστρέψουμε στην Αγία Σοφία το πραγματικό της όνομα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα καταργήσουμε τον τίτλο ¨μουσείο¨ και θα δώσουμε πίσω στην Αγία Σοφία τον τίτλο της, το όνομα ¨τζαμί¨. Σηκώνεται τώρα ο Τραμπ και κηρύσσει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα. Έτσι ε ; Και τραβάει τα υψίπεδα του Γκολάν προς την κατοχική δύναμη του Ισραήλ, έτσι ε;  Φυσικά και θα πάρετε μια απάντηση από την Τουρκία…. Θα πάρετε.  Εμείς αυτή την στιγμή, καταρχήν ως περιοδική προεδρία του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας δεν πρέπει να δώσουμε μια απάντηση σε όλα αυτά ;  Εμείς λοιπόν τώρα αποδεχόμενοι την ευθύνη μας, δώσαμε, δίνουμε και θα δώσουμε την απάντηση μας. Για αυτό τον λόγο οι εκλογές της 31 Μαρτίου είναι θέμα επιβίωσης. Να το ξέρετε αυτό. Θα εργαστούμε πολύ για αυτό. Ιδιαίτερα οι Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, έχουν μεγάλη σημασία για εμάς.

 

Erdoğan tekrarladı: Ayasofya’yı aslına rücü ettiririz

27/3/2019

Previous Article

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Next Article

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *