- 8 September 2018
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΟΠΛΑ; …
Ερώτημα από την Ρωσία σχετικά με την Ιντλίμπ: Τόσα ξένα στρατιωτικά προίόντα που βρίσκονται στα χέρια των τρομοκρατών, από πού ήρθαν;
Ο Βασίλι Νεμπένζια-μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ δήλωσε: ¨ Τόσα ξένα στρατιωτικά προίόντα που βρίσκονται στα χέρια των τρομοκρατών, από πού ήρθαν; Τα παίρνουν απευθείας από τους παραγωγούς; Ή μήπως τα παίρνουν από την δήθεν ήπια αντιπολίτευση που δεν έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με την εξωτερικη στήριξη που έχει; ¨.
Την ώρα που διαρκούνε οι διαμάχες σχετικά με την επιχείρηση στην Ιντλίμπ, ο Βασίλι Νεμπένζια-μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, έκανε σημαντικές δηλώσεις.
Ο Νεμπάνζια δήλωσε πως ¨Στην Ιντλίμπ οι τρομοκράτες κινούνται επιθετικά και κρατάνε ομήρους εκατομμύρια ανθρώπους¨
Σύμφωνα με το Sputnik, ο Ρώσος διπλωμάτης είπε πως οι τζιχαντιστές διείσδυσαν σε γειτονικές περιοχές και οργανώνουν επιθέσεις και πυρπολούνε γειτονικά χωριά και πόλεις και πρόσθεσε πως ¨ η εκεχειρία παραβιάζεται δεκάδες φορές καθημερινά¨
Ο Νεμπένζια είπε πως η συριακή κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να αγωνιστεί για όλη την χώρα
……………
Ο Ρώσος διπλωμάτης εστιάζοντας στα όπλα που έχουν οι μαχητές στα χέρια τους, είπε: Τόσα ξένα στρατιωτικά προίόντα που βρίσκονται στα χέρια των τρομοκρατών, από πού ήρθαν; Τα παίρνουν απευθείας από τους παραγωγούς; Ή μήπως τα παίρνουν από την δήθεν ήπια αντιπολίτευση που δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εξωτερικη στήριξη που έχει ; Το θέμα αυτό πρέπει να εξετασθεί επειγόντως από τους αρμόδιους φορείς του ΟΗΕ¨.
http://haber.sol.org.tr/dunya/rusyadan-idlib-sorusu-teroristlerin-eline-bu-kadar-yabanci-askeri-urun-nereden-geldi-247085
7/9/2018
Σχ: Μόνο τυφλοί δεν βλέπουν πια, πως οι κατσαπλιάδες που αιματοκύλισαν την Συρία, στηρίζονται από ΗΠΑ, Ισραήλ και Τουρκία κ.α.