- 17 March 2017
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ !
O Ερντογάν θα ¨καταλάβει το κάστρο από μέσα¨: Αδερφοί μου στην Ευρώπη κάνετε όχι 3 αλλά 5 παιδιά
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν, παρότρυνε τους Τούρκους που ζούνε στην Ευρώπη να κάνουν ακόμη περισσότερα παιδιά.
Ο Ερντογάν ο οποίος κάθε φορά παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν τρία παιδιά, τώρα σχετικά με την Ευρώπη ανέβασε τον πήχη.
Ο Ερντογάν μιλώντας σε τελετή ομαδικών εγκαινίων στο Εσκισεχίρ και μιλώντας υπέρ του ΝΑΙ, αναφέρθηκε στην κρίση με την Ευρώπη και είπε τα εξής: Ποια είναι η δημοκρατικότητα αυτών οι οποίοι επιτέθηκαν με σκυλιά και άλογα στους ανθρώπους που πήγαν να υποδεχτούνε την αδερφή μου την Φατμά ; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που έβαλαν τα σκυλιά να κομματιάσουν τον αδερφό μου Χουσεΐν Κουρτ και στους μονομάχους της αρχαίας Ρώμης ; Με το που τελείωσαν οι εκλογές λένε ¨άντε να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε μείνει¨. Όχι δεν είναι έτσι. Να κάτσουμε λέει να φάμε πρωινό. Δείτε αγένεια, μα καλά πλάκα κάνετε ;
¨Τρία παιδιά δεν φτάνουν, πέντε¨
Ο Ερντογάν απευθυνόμενος στους Τούρκους που ζούνε στην Ευρώπη έκανε αυτή την έκκληση: Απευθύνομαι από εδώ στους αδερφούς μου στην Ευρώπη. Στερεωθείτε καλά εκεί. Ζήσετε εκεί σε ακόμη καλύτερα προάστια. Ανεβείτε στα καλύτερα αυτοκίνητα. Καθίστε στα καλύτερα σπίτια. Να κάνετε όχι τρία αλλά πέντε παιδιά. Διότι εσείς είστε το μέλλον της Ευρώπης. Αυτή θα είναι και η καλύτερη απάντηση στις αδικίες που σας γίνονται¨.
Diken 17/3/2017
Σχ: Στην Ελλάδα ενώ η κατάσταση δημογραφικά είναι τραγική κανένα από τα κόμματα εξουσίας δεν ασχολείται ουσιαστικά . Και η κατάσταση χειροτερεύει γοργά.
