ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΗΣ…

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΗΣ…

070420161103217187795

Στο κέντρο της πόλης Κίλις, σήμερα το πρωί έπεσαν δύο ρουκέτες Κατιούσα. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρία άτομα εκ των οποίων οι δύο Σύριοι, ενώ διακόπηκε η λειτουργία σε ένα σχολείο και σε = ένα γυμνάσιο της περιοχής. Οι Κατιούσα πιστεύεται πως εκτοξεύτηκαν από την συριακή περιοχή Μπαπ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ISIS.

Οι ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στις 08:40 από την συριακή πλευρά και εξεράγησαν στις συνοικίες Γενί Μαχαλέ και Γιαβούζ Σουλτάν Μαχαλέ. Η πρώτη ρουκέτα χτύπησε ένα σπίτι της συνοικίας Γενί Μαχαλέ στο οποίο έμεναν Σύριοι πρόσφυγες. Εκεί τραυματίστηκαν δύο Σύριοι, ενώ οι αρμόδιοι για λόγους ασφαλείας εκκένωσαν το δημοτικό σχολείο Καρτάλμπέι που βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από το κτίριο και έστειλαν τους μαθητές στα σπίτια τους.

Την ίδια περίπου ώρα μια άλλη Κατιούσα έπεσε στην συνοικία Γιαβούζ Σουλτάν. Από την έκρηξη τραυματίστηκε άτομο αγνώστων στοιχείων που βρισκόταν εκεί κοντά. Οι αστυνομικοί λόγω αυτής της έκρηξης εκκένωσαν για λόγους ασφαλείας το πλησίον ευρισκόμενο γυμνάσιο Μεχμέτ Κετσίκ.
Μετά από τις εκρήξεις έφτασε στην περιοχή μεγάλος αριθμός αστυνομικών και ασθενοφόρων.
…………………..

Ρουκέτες οι οποίες επίσης είχαν εκτοξευθεί στις 18 Ιανουαρίου και 8 Μαρτίου πάλι από την περιοχή Μπαπ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ISIS, είχαν προκαλέσει τον θάνατο 4 ατόμων και τον τραυματισμό επίσης 4 ακόμη.
……………..

https://www.youtube.com/watch?v=fCHwt1jzv0w

http://www.dha.com.tr/kilise-yine-katyusa-roketi-dustu_1189115.html

7/4/2016

Σχ : Ωραίο το ξεκάρφωμα αυτού του τύπου.

Οι Τούρκοι μέρα-νύχτα ενισχύυν τα ανθρωποειδή της ISIS και μετά τους βάζουν κα να ρίξουν και καμμιά ρουκέτα σε τουρκική πόλη, έτσι για ξεκάρφωμα.

Δημιουργώντας έτσι και  ¨κλίμα¨ για μια μελλοντική ¨επιχείρηση ειρήνης¨ του τουρκικού στρατού εκεί….

Και αν πεθάνει και κανένας , δεν πειράζει… Αρκεί να μην είναι η Σουμεγιέ και ο Μπιλάλ Ερντογάν. Ολοι οι άλλοι…