ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ THΣ Ε.Ο.Τ.Δ.Θ.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ THΣ Ε.Ο.Τ.Δ.Θ.

Προσπάθησαν να εμποδίσουν εκδήλωση στο ευρωκοινοβούλιο με θέμα τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας

030320161447094693077_2

Δύο Έλληνες ευρωβουλευτές μέλη της Χρυσής Αυγής μαζί με άλλα άτομα που είχαν όψη νεοναζί, προσπάθησαν να εμποδίσουν εκδήλωση που γινόταν στο ευρωκοινοβούλιο και είχε θέμα τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Politico ve Euractiv, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης καταγγέλλει την εκδήλωση, κατηγορεί τους διοργανωτές πως είναι αγορασμένοι από την FYROM και την Τουρκία και δηλώνει πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα.

Η ομάδα των νεοναζιστών με επικεφαλής με επικεφαλής τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις σφοδρές αντιρρήσεις του προεδρεύοντος της εκδήλωσης ευρωβουλευτή Τζσάμπα Σόγκορ (μέλος ουγγρικής μειονότητας της Ρουμανίας) και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την  εκδήλωση.

Μετά από αυτή την δράση της Χρυσής Αυγής που διαθέτει τρεις ευρωβουλευτές, ακούγονται αιτήματα για λήψη μέτρων κατά της Χρυσής Αυγής.

http://www.dha.com.tr/apde-duzenlenen-turk-azinliginin-haklari-konulu-toplantiyi-onlemeye-calistilar_1154921.html

3/3/2016

Σχ : Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efodos-eurwbouleutwn-chrushs-aughs-sthn-anthellhnikh-ekdhlwsh-tou-laikou-ko