- 22 December 2021
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
Αμερικανός διπλωμάτης προφυλακίστηκε στην Τουρκία !
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ταξιδιώτης συριακής καταγωγής ο οποίος προσπάθησε να πάει στη Γερμανία με πλαστό διαβατήριο. Αποκαλύφθηκε ότι το διαβατήριο του το πούλησε έναντι 10.000 δολαρίων Αμερικανός διπλωμάτης που εργάζεται στο προξενείο των της Αμερικής στη Βηρυτό. Ο συριακής καταγωγής ταξιδιώτης αφέθηκε ελεύθερος ενώ συνελήφθη ο Αμερικάνος διπλωμάτης.
Οι δυο τους συναντήθηκαν στην σε αίθουσα του αεροδρομίου και μετά πήγαν σε μία τουαλέτα. Εκεί ο Αμερικάνος διπλωμάτης παρέδωσε στον Σύρο το προσωπικό του διαβατήριό έναντι 10.000 δολαρίων.
Πάνω στον Αμερικανό βρέθηκαν μέσα στο φάκελο τα 10.000 δολάρια. Ο καταγόμενος από τη Συρία αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο Αμερικάνος διπλωμάτης προφυλακίστηκε και στάλθηκε στη φυλακή.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/istanbul-havalimaninda-sucustu-yakalandilar-pasaportunu-satan-abdli-diplomat-tutuklandi-41966095