- 21 September 2021
- By TourkikaNea.gr
- 1 Comments
Τι θλίψη, τι κατάντια…
elpidoforosΚείμενο του ιστολόγιου 21/9/2021
Το κράτος μαφία εγκαινίασε χτες το ¨Τουρκικό Σπίτι¨στην Νέα Υόρκη. Μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο μετέβη στην Ν. Υόρκη ο Ερντογάν ήταν και το νέο του ¨κανίς¨ ο Τ/Κ Ερσίν Τατάρ. Η θλιβερή όμως εικόνα στα εγκαίνια ήταν η παρουσία του αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου. Ο καθηγητής Νίκος Μιχαηλίδης έγραψε σχετικά τα εξής :
¨Όλη η τουρκική κρατική μαφία εκεί, μαζί και ο αρχιεπίσκοπος που λέρωσε τα ράσα του και πρόσβαλε εκατομμύρια ανθρώπους με την κατάπτυστη παρουσία του…Εμετός και αηδία το 2021….σοκαριστικό. Ξέχασε μάλλον ο Ελπιδοφόρος ότι πρόσφατα το τουρκικό κράτος χρησιμοποίησε χημικά όπλα σκοτώνοντας αθώα παιδιά. Δεν έχω λόγια, ειλικρινά είμαι σοκαρισμένος, οι εκκλησιαστικοί θεσμοί είναι βραχυκυκλωμένοι ή επηρεάζονται από τουρκικές υπηρεσίες, τι άλλο να πω, δεν το χωρά ο νους μου

ο αρχιεπισκοπος δεν κανει αλλο παρα να ακολουθει την πολιτικη του συστηματος κλιντον που ειναι παρασκηνιακα ακομη στην εξουσια στην αεμρικη με τους δημοκρατικους… κυνηγαει την ευνοια της κυβερνησης του και οχι την ευνοια της ελλαδας… πολλοι ειδικοι στην ελλαδα μας ειπαν οτι με την εκλογη μπαιντεν στην αμερικη θα αλλαξουν πολλα στην πολιτικη εναντι της τουρκιας και στις σχεσεις τους με την αμερικη… ομως η παγια πολιτικη των δημοκρατικων ειναι περισσοτερο υπερ της τουρκιας και του ισλαμ γενικως… η χιλαρι ειχε κατηγορηθει για απευθειας κονδυλια στο ιδρυμα της απο σαουδαραβες και καταρ… ο ομπαμα οργανωσε με τους τουρκους ολη τη τζιχαντ στην συρια και το ιρακ…. ο κλιντον μπηκε στη γιουγκοσλαβια και εσωσε τους τουρκαλβανους… απο αραβικη ανοιξη σε κυβερνηση συριζα στην ελλαδα…. οι δημοκρατικοι στην αμερικη δεν αλλαξαν παρα προς το χειροτερο την εισβολη του ισλαμ στην δυση και τιποτε απο αυτα που εκανε η τουρκια πριν δεν σταματησε παρα μονο για τις πυρκαγιες που τουρκαλβανοι και αραβες φροντισαν να βαλουν στην ελλαδα….