- 3 April 2011
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
Εφ. Χουριέτ 1-4-2011
Περιήγηση για τον τύπο στην Σχολή Πολέμου του Ναυτικού
Η υπαγόμενη στην Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων Σχολή Πολέμου του Ναυτικού οργάνωσε μια περιήγηση για τον τύπο με σκοπό την γνωριμία. Η περιήγηση άρχισε με την επίσκεψη στο μουσείο της Σχολής Πολέμου .
Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Διοικητή της Σχολής Κεμαλετίν Γκιουρ ¨Σκοπός αυτή της κίνησης είναι η ανανέωση της εικόνας ;¨,αυτός απάντησε λέγοντας πως «Δεν έχουμε τέτοια ανησυχία. Δεν ανησυχούμε να ανανεώσουμε την εικόνα μας. Είμαστε ένας πολύ ριζωμένος φορέας που το 1773 έφερε την μηχανική σε αυτή τη χώρα. Η εικόνα μας πάντα είναι πολύ ψηλή.»
Ο Γκιουρ ανέφερε πως ¨Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πατρίδα και τον στόλο, νέους αξιωματικούς ατατουρκιστές, δημοκράτες, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, ισχυρούς, που έχουν κάνει την θάλασσα τρόπο ζωής¨.
Οι σχετικές φωτογραφίες : http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=45800&p=1&rid=2
………………………..
