- 16 April 2020
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
Τούρκος κεντρικός παρουσιαστής για το κόμμα HDP: ¨Καθάρματα, δολοφόνοι και πληρωμένοι φονιάδες¨….
Το ιδιοκτησίας Ερντογάν τηλεοπτικό δίκτυο προκαλεί μίσος και δαιμονοποιεί την αντιπολίτευση. Το πολιτικό κόμμα HDP που πήρε 6 εκ ψήφους στις εκλογές, χαρακτηρίζεται από τον παρουσιαστή Ερκάν Ταν ως άπιστοι, δολοφόνοι, πληρωμένοι από τους Εβραίους φονιάδες και κανίβαλοι, ενώ ο ίδιος προσθέτει πως η Τουρκία με εντολή από τον Θεό θα τους εξαφανίσει όλους.
Aμπντουλλάχ Μποζκούρτ 16/4/2020
Σχ. Στο βίντεο αυτός ο τζουτζές του Ταγίπ ακούγεται να λέει τα εξής : ¨Ποιοι είναι αυτοί που είναι εναντίον μας ; Οι PKK, PYD, YPG, KCK και το πολιτικό τους μέτωπο το κόμμα HDP. Είναι οι δήθεν Κούρδοι που δολοφονούν Κούρδους. Είναι Κούρδοι των σιωνιστών Εβραίων. Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι των ιμπεριαλιστών κανιβάλων. Απαγάγουν παιδιά Κούρδων και κλέβουν το μέλλον τους. Τα ονόματα μπορεί να αλλάζουν αλλά είναι όλοι τους το ίδιο. Πρόκειται για δολοφονικά καθάρματα που προσποιούνται πως είναι Κούρδοι. Θεού θέλοντος και με εντολή Του, η Τουρκία θα εξαφανίσει τους άπιστους από αυτή την κοινότητα.
President #Erdogan-owned TV network spews hatred, demonizes opposition today.
Political party HDP, received ~6 million votes in elections, branded as infidels, murderers, hired guns for Jews, cannibals by presenter Erkan Tan who says #Turkey will destroy all under God's orders. pic.twitter.com/pvxZawdw9o
— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) April 16, 2020