Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

0 σχόλια Share:

 

Ιστοσελίδα της εφ. Μπιρλίκ 5-5-2010

Ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και Μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, στις 30 Απριλίου επισκέφτηκε την Ανδριανούπολη  ως καλεσμένος των φοιτητών Δ. Θράκης της Ανδριανούπολης, και είχε μια σειρά από συναντήσεις.

Ο Μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε επισκέφτηκε πρώτα τον νομάρχη Αδριανούπολης Μουσταφά Μπουγιούκ στο γραφείο του. Στα πλαίσια της επίσκεψης αβροφροσύνης, υπήρξε αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων. Ο Μουφτής Μέτε ακολούθως επισκέφτηκε τον Μουφτή Ανδριανούπολης Ομέρ Ταστσίολουνού. Μετά την συνάντηση στο γραφείο του οι δύο μουφτήδες πήγαν στο τζαμί Σελιμιέ. Εκεί ο Μουφτής Μέτε κήρυξε στο Σελιμιέ τζαμί και το κήρυγμα του μεταδόθηκε ζωντανά στα 125 τζαμιά της περιοχής Ανδριανούπολης.

Τέλος ο Μουφτής Ξάνθης Μέτε συμμετείχε στο μεβλίτ που είχαν οργανώσει στο τζαμί Üç Şerefeli οι τελειόφοιτοι του Παιδαγωγικού τμήματος του πανεπιστημίου Θράκης-Ανδριανούπολης. Ο Μέτε στην ομιλία του συνεχάρη τους φοιτητές για την διοργάνωση τέτοιων σημαντικών εκδηλώσεων.

Ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και Μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, συναντήθηκε με τον έπαρχο Ανδριανούπολης Αχμέτ Τσετίν, με τον διευθυντή περιβάλλοντος και δασών Μουχάμετ Μπουλμπούλ και με τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ΑΚ Μουζντάτ Καφέ.

Previous Article

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ

Next Article

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *