Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μήνυμα του ψευδομουφτή -εκλεκτού της Τουρκίας στην Ξάνθη

0 σχόλια Share:

Αξιότιμη αδελφοί μου

Βρέθηκα στην Ανδριανούπολη δύο μέρες για έλεγχο υγείας. Ευτυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Επιθυμώ να παρουσιάσω μερικά θέματα.
1) Καταρχήν εύχομαι ο αδερφός μου από τον Κένταυρο, που σκοτώθηκε σε ατύχημα να έχει το έλεος του Αλλάχ. Ο δημιουργός μας να δίνει υπομονή στην οικογένεια του.
2) Το έλεος του Θεού εύχομαι και για όλους τους αδελφούς μας πού πέθαναν στο χωριό Εχίνος. Συλλυπητήρια στις οικογένειες τους.
3) Στην Αδριανουπολη και στη γύρω περιοχή φαίνεται να μην υπάρχουν κρούσματα. Αυτό που είδα είναι το εξής: Προσέχουν πολύ στη χρήση μάσκας και στη της απόστασης.Το κοινοποιώ αυτό σε σας διότι και εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά και να σεβαστούμε την απόσταση, τη μάσκα και την καθαριότητα.
4) Αξιότιμε αδερφοί μου αυτές τις μέρες του φόβου θα τις ξεπεράσουμε μαζί. Αλλά ο δρόμος αυτός περνά μέσα από τη μεταξύ μας εμπιστοσύνη και συνεργασία. Περνά μέσα από το να ακούμε τους επικεφαλής μας και να κάνουμε αυτά που πρέπει.
5) Στους αδελφούς μας που βρίσκονται σε καραντίνα εύχομαι υπομονή. Μην ξεχνάτε ότι το τέλος της υπομονής είναι η ειρήνη. Δεν υπάρχει χώρος για φόβο. Αν προσέξουμε τα μέτρα ο Δημιουργός θα παράσχει τη σωτηρία.
6) Προσέξτε αυτούς που θέλουν να σπείρουν διχόνοια στην μειονότητα. Μάταια προσπαθούν κάποιοι να ρίξουν το φταίξιμο στη μειονότητα. Είναι δύσκολο να βρεθεί μία μειονότητα τόσο σεβάσμια υπάκουη και έμπιστη όπως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Εμείς δόξα τω Θεώ, είμαστε μία μειονότητα που δεν αξίζουμε τίποτα άλλο παρά μόνο συγχαρητήρια και θαυμασμό. Αυτό που ζητάμε είναι μόνο ισότητα και τα μειονοτικά μας δικαιώματα.
8) Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους τους αδελφούς μου πού είναι κλινήρης στο νοσοκομείο ή στο σπίτι τους.
Σας αφήνω όλους στα χέρια του Αλλάχ. Ο Αλλαχ ας είναι βοηθός μας.

FACEBOOK Ahmet Mete   20/6/2020

Σχ: Πλην όμως εμείς έχουμε βίντεο στο οποίο ο κυριος Μετέ, μιλώντας στην κηδεία ενός παλιού ιμάμη του Εχίνου, (πριν από την 2η καραντίνα) ακούγεται να λέει πως υπάρχουν παιχνίδια σε βάρος της μειονότητας και παιχνίδια σε βάρος του Εχίνου, υπονοώντας πώς κάποιοι το έστησαν αυτό σε βάρος των κατοίκων του χωριού.  Τώρα άλλαξε γνώμη ή πιστεύει τα ίδια; Ή άλλα λέει στο χωριό και άλλα δημόσια;…

Μαθαίνουμε πως κάποιοι μουσουλμάνοι πνέουν μένεα εναντίον του

Previous Article

Αλ Σίσι : ¨Η Αίγυπτος έχει δικαίωμα παρέμβασης στη Λιβύη¨

Next Article

Πόνος, πίκρα και αγωνία στα μάτια – Φωτογραφίες από την Κύπρο του 1974…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *