Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

No Comments Share:

Περιοδικό Αζινλίκτσα  18-5-2011

Ανακοινώθηκε ότι στις 10-12 Μαΐου του 2011, ο Εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ πραγματοποίησε επισκέψεις στην Αθήνα, στην Κω και στην Ρόδο.

 Αναφέρεται ότι οι επισκέψεις ξεκίνησαν με εκείνη που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου του 2011 στο Γεν. Προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα και στη συνέχεια ο Μετέ επισκέφτηκε τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Χασάν Γκιογούς. Ανακοινώθηκε ότι μετά τις επισκέψεις ο Μετέ γευμάτισε με τον Τούρκο Πρέσβη Χασάν Γκιογούς και τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη και τονίστηκε ότι αργότερα οι βουλευτές ήπιαν καφέ μαζί με τον Μετέ στην πλατεία Συντάγματος. Ο Μετέ στην γραπτή ανακοίνωση που έκανε στον Τύπο ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος από το ενδιαφέρον που του έδειξαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν και τους ευχαρίστησε.

Ο Εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης την ίδια μέρα πήγε στην Κω όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Μαζλούμ Μπέϊ και με τους υπευθύνους του συλλόγου. Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι κύριοι Χασάν και Χαγιατί, ο παλιός και ο νέος χότζας του νησιού αντίστοιχα.

Στην συνάντηση οι πλευρές αντάλλαξαν ιδέες για τα υπάρχοντα προβλήματα και αναφέρθηκε ότι ο Μετέ την Τετάρτη 11 Μαΐου πέρασε στην Ρόδο όπου συναντήθηκε με τους διαχειριστές του συλλόγου στο νησί.

«Παρατήρησα ότι η κατάσταση των αδερφών μας στην Κω και στην Ρόδο είναι πολύ πιο δύσκολη σε σύγκριση με τους Μουσουλμάνους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε εκείνες τις περιοχές και να πυκνώσουμε τις επισκέψεις» σημείωσε ο Μετέ στην ανακοίνωσή του. Ο Εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης επίσης ανέφερε ότι πως είναι ευχαριστημένος από το ενδιαφέρον που του έδειξαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και Αχμέτ Χατζηοσμάν και τους ευχαρίστησε.

Σχόλιο : Ρε Αχμέτ γιατί δεν πάς να δεις τους άλλους αδερφούς σου στο Ντιγιαρμπακίρ και στο Ουλούντερε ; Πάνε να δεις τι καλά περνάνε εκεί οι αδελφοί σου οι μουσουλμάνοι…. Και κάτι ακόμη : Φανταστείτε πόσο ¨καλές¨ είναι οι σχέσεις Μέτε- Μάντατζη που να είναι νέο στις εφημερίδες αν ήπιαν καφέ ! Φυσικά το ότι και οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζουν τον Μέτε ως μουφτή δεν δείχνει να ενοχλεί το κόμμα τους. Είναι…γαλαντόμοι σε τέτοια θέματα.

Previous Article

H EMINE ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *