Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σχόλια σε φωτογραφίες από Θράκη

0 σχόλια Share:

 

29/10/2019

Από την εκδήλωση στην Κομοτηνή για την επέτειο ίδρυσης της αποκαλούμενης Τουρκικής Δημοκρατίας (στην οποία ο ιδρυτής δεν έκανε εκλογές…) . Διακρίνουμε τον Τούρκο πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου, τον μητροπολίτη Δράμας Παύλο και τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο.

 

Από την εκδήλωση που οργάνωσε στις 23/11/2019 για την Ημέρα του Δασκάλου. ο τουρκοδίαιτος σύλλογος Σύλλογος Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης. Από αριστερά αρχίζοντας διακρίνουμε την Τσιντέμ Ασάφογλου-πρόεδρο του κόμματος DEB με τον σύζυγο της, τον πρόεδρο αυτού του παράνομου συλλόγου Αϊντίν Αχμέτ (πρώην σύμβουλος του προέδρου του DEB), τον Τούρκο πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου, τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τον πρόεδρο της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου με την σύζυγο του.

 

Φωτογραφία από θρησκευτική εκδήλωση με τίτλο ¨Πάρε το παιδί σου κι έλα στην πρωινή προσευχή¨ που οργάνωσε στο τζαμί της Οργάνης ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και πρωινό εντός του τζαμιού. Στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνονται οι γυναίκες που παίρνουν το πρωινό τους στον γυναικωνίτη.

 

Και εδώ οι άντρες στο κύριο μέρος του τζαμιού.

Αυτή φωτογραφία είναι ακριβώς μετά από την εκδήλωση στην Οργάνη. Διακρίνουμε δίπλα στον ψευδομουφτή, τον δήμαρχο Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης  Ερντέμ Χουσείν (ΣΥΡΙΖΑ).

Προσέξτε, σηκώθηκαν από τα Αρριανά και πήγαν στην Οργάνη στις 8 το πρωί !

Πρόκειται για μια απόσταση μιας ώρας με το αυτοκίνητο !

Για να βρίσκονται εκεί στην εκδήλωση του ψευδομουφτή…

Γιατί άραγε ;

Λόγω πίστης λέτε;

Ή γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με τον εκλεκτό της Τουρκίας;….

Previous Article

Βίντεο – Οι ομιλίες που έγιναν στην διαμαρτυρία για τον εποικισμό στους Κήπους 24/11/2019

Next Article

Ο νομάρχης κατσάδιασε τον δάσκαλο για το σταυροπόδι !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *