Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Επέστρεψαν από Αδριανούπολη οι μουσουλμάνοι φοιτητές που προτίμησαν να σπουδάζουν εκεί

0 σχόλια Share:

Μετά από την διακοπή λειτουργίας των πανεπιστημίων, τα λεωφορεία που οργανώσαμε μαζί με φίλους μας για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα, μετά από ενημέρωση των τουρκικών και ελληνικών αρχών, πέρασαν εύκολα στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τις ελληνικές και τουρκικές αρχές που μας βοήθησαν σε αυτή την διαδικασία. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας που χτες και σήμερα, ξεκινώντας το ταξίδι, με υπευθυνότητα είχαν πάρει τα μέτρα τους για την επιδημία Covid-19 και ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους.

Επιθυμούμε να αναφέρουμε πως και στο επόμενο διάστημα, θα συνεχίσουμε με την ίδια υπευθυνότητα και θα εφαρμόζουμε τους καθορισμένους κανόνες.

Παράρτημα BATOB-Αδριανούπολης

Edirne BATÖB   20/3/2020

Σχ: Ο σύλλογος αυτός ο BATOB, συστάθηκε ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας την ίδια μέρα και φυσικά με καθοδήγηση και απόλυτη στήριξη από τις τουρκικές κρατικές υπηρεσίες. Είναι ενδεικτικό πως το παράρτημα Άγκυρας του BATOB κάνει όλες τις εκδηλώσεις του, σε αίθουσες της κρατικής Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων…

Πριν από λίγες μέρες, απευθυνόμενος και σε αυτούς τους φοιτητές, ο πρύτανης Αδριανούπολης, είχε προειδοποιήσει πως αν ενόψει της επιδημίας αναχωρούσαν από την Τουρκία, μπορεί να αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα ή και απαγόρευση κατά την επιστροφή τους στην Τουρκία!  Αυτό θα πει να νοιάζεσαι για τους φοιτητές σου….   

Previous Article

Έμπρακτη στήριξη του ¨Σπάρτακου¨ στους υπερασπιστές των συνόρων μας !

Next Article

Βίντεο από Τουρκία – αδιαφορία περί κορονοϊού….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *