Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΙΛΙΑ — 2014

0 σχόλια Share:

Στο υψίπεδο του Χίλια θα βιωθεί πάλι η ιστορία 700 ετών

0f37c5630f83125fbe6835c0b959495b_XL

Η 700 ετών κληρονομιά που ετησίως οργανώνεται από τον Μειονοτικό Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Χίλια, θα παρουσιαστεί στους ανθρώπους μας.

Οι Αγώνες Πάλης με Λάδι και οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις Χίλια 2014, στις οποίες αγάς θα είναι ο Χουσείν Μεντσέ, θα πραγματοποιηθούν στο υψίπεδο του Χίλια, στις 8,9 και 10 Αυγούστου. Στις εκδηλώσεις θα παραστούνε πολλοί παλαιστές μια καλεσμένοι από Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία.

Στο πολιτιστικό τμήμα των εκδηλώσεων, παράλληλα με τις τοπικές μουσικές και φολκλορικές ομάδες, ομάδες από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τ.C. θα παρουσιάσουν για δύο μέρες διάφορες παρουσιάσεις.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου Μεχμέτ Χιλμί. Οι εκδηλώσεις θα περατωθούνε με την απονομή των μεταλλίων την Κυριακή

Ο Χουσείν Μεντσέ-αγάς του Χίλια 2014 και σύλλογος Χίλια καλούν όλο τον λαό μας σε αυτή την ωραία εκδήλωση.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 1/8/2014

Σχ : Το Χίλια πλέον είναι μια τουρκοεκδήλωση καπελωμένη από την Τουρκία. Από επίσημους πάνε ΜΟΝΟ όσοι έχουν συμφέρον. Παλιότερα πήγαιναν και μερικοί Έλληνες επίσημοι. Να είναι καλά όμως οι κάμερες (….), αυτή η συνήθεια κόπηκε για τους περισσότερους. Μέλει να δούμε και φέτος ποιοι θα πάνε και κυρίως τι θα πούνε…

Previous Article

ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Next Article

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *