Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΤ-ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ISIS ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ;

0 σχόλια Share:

 

Εισέρχεται ο ISIS στην Ευρώπη μέσω μέλους της ΜΙΤ στην Αθήνα;

Η ιστοσελίδα του Κουρδικού Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών lekolin.org υποστήριξε ότι το ενεργό μέλος της ΜΙΤ η Ozlem Demircioglu που ζει στην Αθήνα, προωθεί ομάδες δράσεως του ISIS στην Ευρώπη.

Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο lekolin.org αναφέρει πως «Έχει φθάσει στο φως πως το ενεργό μέλος της ΜΙΤ, η Ozlem Demircioglu που δουλεύει σαν υπάλληλος στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα, διασφάλισε το πέρασμα στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας για  ενεργές μονάδες του ISIS. Το πρόσωπο που παραλαμβάνει αυτές τις μονάδες στα συριακά σύνορα και τις διασκορπίζει σε όλη την Αθήνα και σε άλλα κέντρα φέρεται να είναι ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ειδικών Επιχειρήσεων της MIT, συνταξιούχος καπετάνιος Kemal Eskintan (κωδική ονομασία Ebu Furkan).

Το άρθρο δεν ανέφερε τις πηγές του, αλλά δήλωσε ότι οι συνεργάτες της MIT έχουν αφήσει στην Ευρώπη μονάδες δράσης του ISIS που είναι υπεύθυνες για διάφορες εκρήξεις στη Σουηδία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το άρθρο περιείχε πληροφορίες για την Demircioglu, επισημαίνοντας ότι η 32χρονη που γεννήθηκε στην Τραπεζούντα, διορίστηκε στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα ως υπάλληλος στις αρχές του 2017.

Το lekolin.org συνέχισε: «Η Demircioglu που απασχολείται επισήμως ως υπάλληλος, αλλά στην πραγματικότητα είναι άμεσα εμπλεκόμενη στις δραστηριότητες της ΜΙΤ. Η αποστολή της είναι να διασφαλίσει ότι οι μονάδες του ISIS κρυμμένες μεταξύ των μεταναστών που διασχίζουν τη Δυτική Ευρώπη από τη Μεσόγειο μέσω της Ελλάδας φτάνουν με ασφάλεια στις περιοχές τους ».

Ένα άλλο όνομα που ξεχώρισε στο άρθρο το οποίο υποστηρίζει ότι οι μονάδες δράσης ISIS μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη μέσω ενός συνεργάτη της MIT με την επωνυμία Tuncay ο οποίος σταθμεύει κατά μήκος των συνόρων και είναι υπο τις διαταγές του εν αποστρατεία καπετάνιου Kemal Eskintan, με κωδική ονομασία Ebu Furkan, επικεφαλής του Τμήματος Ειδικών Δραστηριοτήτων της ΜΙΤ.

Οι μονάδες του ISIS σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, τοποθετήθηκαν μεταξύ των μεταναστών που κατευθύνονται για την Ελλάδα, μετά αφού μεταφέρθηκαν από την Συρία στην Ελλάδα μέσω του Hatay, αφού τοποθετήθηκαν για λίγο σε μυστικά κέντρα.

Το άρθρο ανέφερε: «Αυτός που εξασφαλίζει ασφαλές πέρασμα στη Δυτική Ευρώπη από την Ελλάδα, φέρεται να είναι η Ozlem Demircioglu, μέλος του Τμήματος Εξωτερικών Επιχειρήσεων της MIT, η οποία είναι επισήμως υπάλληλος στην Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα».

4 άτομα που κρατήθηκαν στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2017 για υποψία συμμετοχής τους στον ISIS, απελευθερώθηκαν από προσπάθειες του Demircioglu. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε διπλωματικές προσπάθειες μέσω της τουρκικής πρεσβείας.

Το άρθρο ανέφερε ότι ο Eskintan εξακολουθεί να εξασφαλίζει την ασφαλή διέλευση των μονάδων ISIS από τη Συρία.

Το άρθρο ανέφερε: “Ο Eskintan ήθελε να παραιτηθεί δύο φορές για να θέσει υποψηφιότητα για το κοινοβούλιο με το AKP, αλλά οι παραιτήσεις του δεν έγιναν δεκτές από την MIT λόγω των συνεχιζόμενων καθηκόντων του. Έγινε Διευθυντής του Τμήματος Ασφαλείας το 2010 και Διευθυντής του Τμήματος Ειδικών Επιχειρήσεων το 2014 περισσότερο για την δράση του στο Ιράκ και στη Συρία. Από το 2017 και μετά, βρέθηκε στο επίκεντρο δωροδοκιών, ναρκωτικών και εμπορίου λευκής σαρκός με τον διορισμό του ως Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Ειδικών Δραστηριοτήτων.

Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANF  30/10/2018

https://anfenglishmobile.com/features/does-isis-enter-europe-through-the-mit-member-in-athens-30426

27/10/2018

Σχ: Στην φωτογραφία βλέπετε από την μια μεριά Τούρκους στρατιώτες και από την άλλη μέλη της ISIS στην Συρία. Είναι εμαφνήα η ¨αντιπαλότητα¨….

Την μετάφραση του κειμένου την έκανε ένα νέο στέλεχος μας,  που τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας !

Previous Article

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ…

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ- ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!