Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

No Comments Share:

1/4/2017

Ιφτάρ στο χωριό Σιδηροχώρι του Έβρου . Αρχίζοντας από δεξιά βλέπουμε τους: Αιντίν Αχμέτ-Γ.Γ του DEB, Αμπντουρραχήμ Κουρού-πρωην ιμάμης Δερείου, πρόεδρος του DEB Τσαβούς, ψευρομουφτής Κομοτηνής Σερίφ, πρόξενος της Τουρκίας Ακιντζί και δίπλα του ο πρόεδρος του συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου (τουρκόψυχος σύλλογος) Σουλεϊμάν Ματζούρ.

 

4/6/2017

Ιφτάρ στο Δέρειο. Αρχίζοντας από αριστερά: Αμπτνουραχήμ Κουρου-πρώην ιμάμης Δερείου, ψευδομουφτής Κομοτηνής Σερίφ, πρόξενος Ακιντζή, επιχειρηματίας και φίλος του DEB Τσιλιγγίρ (πρόεδρος κοινότητας και συνεργάτης του δημάρχου Σουφλίου Πουλιλιού), Τσαβούς-πρόεδρος του DEB, Μπεκίρ Μουσταφάογλου-πρόεδρος του Συλλόγου Μειονότητας Νότιου Έβρου και Αϊντίν Αχμέτ-επικεφαλής της νεολαίας του DEB.

 

Από το τελευταίο χάτιμ στον Εχίνο (5-2017). Το πανό γράφει πάνω-πάνω ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨. Και από κάτω διακρίνουμε τους πρόξενο Ακιντζί, βουλευτή Ζειμπέκ, δήμαρχο Καμπζά,  πρόεδρο της ΤΕΞ Αχμέτογλου, ψευδομουφτή Ξάνθης Μέτε και ιμάμης Ιλτέρ Μέτσο.

 

 

25/5/2017

Δύο φωτογραφίες από τελετή μαθημάτων Κορανίου που έγινε στο χωριό Σιδηρώ του Έβρου….

Παρόντες πρόξενος και ψευδομουφτής Σερίφ.

Ο Ερντογάν είχε πει κάποτε ¨τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι τρούλοι τα κράνη μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας, και οι πιστοί οι στρατιώτες μας¨. Όποιος έχει μάτια βλέπει…  Οι άλλοι ας συνεχίσουν με το σερβάιβορ…

Previous Article

ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ –ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

Η Γερμανία ανακοίνωσε την απόφαση της σχετικά με το Ιντσιρλίκ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *