Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πτώση τουρκικού στρατιωτικού αεροσκάφους : 7 στρατιωτικοί νεκροί

No Comments Share:

…………….
Τα συντρίμμια ενός αναγνωριστικού αεροσκάφους εντοπίστηκαν, σήμερα (16/07), στην ανατολική Τουρκία όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, με απολογισμό τον θάνατο επτά ανθρώπων.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ανακοίνωσε την Πέμπτη (16/07) τη συντριβή ενός αναγνωριστικού αεροσκάφους στην ανατολική Τουρκία και τον θάνατο επτά ανθρώπων, δύο εκ των οποίων ήταν πιλότοι. Το δυστύχημα συνέβη στην επαρχία Γκεβάς και συντρίμμια εντοπίστηκαν σε υψόμετρο 2.200 μέτρων, κατά τις 03:00 (τοπική ώρα), με τον Σοϊλού να δηλώνει το εξής:  «Οι ομάδες μας ανέφεραν ότι το αεροπλάνο μας έπεσε σε υψόμετρο 2.200 στο όρος Αρτός. Οι ομάδες μας μάς ενημέρωσαν ότι χάσαμε επτά άτομα, δύο εκ των οποίων ήταν πιλότοι».
Ο ίδιος πρόσθεσε: «Στις 22:32, όταν την τελευταία φορά ήταν στο Μπάσκαλε, επικοινώνησαν με τον πύργο ελέγχου και ανέφεραν ότι ήταν στον δρόμο της επιστροφής. Στη συνέχεια, περίπου στις 22:45, τόσο το ραντάρ όσο και η επικοινωνία σταμάτησαν εντελώς. Το αεροσκάφος μας, το οποίο είχε καταχωρηθεί ως επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνώρισης, μοντέλο του 2015, ήταν σε αποστολή αναγνώρισης και επιτήρησης στις επαρχίες Βαν και Χακάρι από τη Δευτέρα και είχε αναχώρησε από το αεροδρόμιο “Φέριτ Μέλεν”».

Sputnik  16/7/2020

Σχ. : Στην περιοχή στην οποία έπεσε το αεροσκάφος είναι γνωστό πως δραστηριοποιούνται Κούρδοι αντάρτες.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε τις επόμενες ώρες.

Previous Article

Αστυνομικοί τελικά οι 7 που σκοτώθηκαν στο όρος Άρτος

Next Article

Βίντεο- «Πρόσφυγες» πετάνε στην θάλασσα τις ταυτότητές τους

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *