Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ¨ΑΣΠΙΔΑ ΕΥΦΡΑΤΗ¨

0 σχόλια Share:

Εμποδίστηκε η είσοδος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών στον συριακό εναέριο χώρο

musul-icin-4-jet-hazir-106841

Επί 6 μέρες δεν δίνεται άδεια στα τουρκικά μαχητικά τα οποία επιχειρούν στην πόλη Ελ Μπαπ μαζί με τον ÖSO, να μπούνε μέσα στον εναέριο χώρο της Συρίας. Αναφέρεται πως την απόφαση την πήρε η Συρία μαζί με την Ρωσία, ενώ σε χτεσινή τους δήλωση οι ΗΠΑ ανέφεραν πως ¨Δεν στηρίζουμε την επιχείρηση στην Ελ Μπαπ.

Δεν μπορεί να δοθεί αεροπορική στήριξη, στην επιχείρηση των ΤΕΔ και του ÖSO κατά της πόλης Ελ Μπαπ. Σύμφωνα με την είδηση του Ουγούρ Εργκάν από την Χουριέτ, εντύπωση προκαλεί ότι μετά από τους έντονους αεροπορικούς βομβαρδισμούς τη 12ης Νοεμβρίου, επί 6 μέρες δεν υπήρξε καμία επίθεση.

 

Σύμφωνα με την είδηση αναφέρεται πως πίσω από την μη χρησιμοποίηση των τουρκικών μαχητικών στον βορά της Συρίας, υπάρχει το πυραυλικό εμπόδιο της Συρίας. Ο συριακός στρατός επί μακρόν σχεδίαζε μια διευρυμένη επιχείρηση για να πάρει την Ελ Μπαπ, για αυτό και παίρνοντας και την έγκριση της Ρωσίας, δεν έδωσε άδεια στα μαχητικά της Τουρκίας.

Στην ανακοίνωση των ΤΕΔ για την επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη, αναφέρεται πως τα τουρκικά μαχητικά και χτες δεν απογειώθηκαν.  Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ούτε στα αεροσκάφη του Συνασπισμού δόθηκε άδεια να παράσχουν αεροπορική υποστήριξη στην προέλαση του ÖSO προς την Ελ Μπαπ.

http://haber.sol.org.tr/toplum/turk-savas-ucaklarinin-suriye-hava-sahasina-girisi-engellendi-176155

18/11/2016

Previous Article

¨ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ¨…

Next Article

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *