Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Τ.Ε.Δ.

No Comments Share:

Το Α400Μ έφτασε σιωπηλά

A

Τα στρατιωτικά μεταφορικά αεροπλάνα Α400Μ, τον Σεπτέμβριο εντάσσονται στις Τ.Ε.Δ.

 Το σχεδιασμένο ως μεταφορικό στρατιωτικό αεροπλάνο του μέλλοντος το A400M, θα ενταχθεί στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία τον Σεπτέμβριο.

Το αεροπλάνο εντάσσεται στις ένοπλες δυνάμεις της Γαλλίας στις 12/7, και ακολούθως η δεύτερη χώρα που το αποκτά είναι η Τουρκία. Το αεροπλάνο αυτό που μπορεί να μεταφέρει ελικόπτερο και θωρακισμένο όχημα και μπορεί να προσγειωθεί ακόμη και σε κατάλληλα προετοιμασμένο χωράφι, χτες έφτασε σιωπηλά στο αεροδρόμιο Ετιμεσγκούτ της Άγκυρας. Αξιωματικοί και μηχανικοί εξέτασαν σήμερα στην Άγκυρα το αεροσκάφος που θα ενταχθεί στις Τ.Ε.Δ. Το αεροσκάφος εκτός από μεταφορά στρατιωτών και φόρτου θα χρησιμοποιείται και για καθήκοντα ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που περιλαμβάνει πτήση επίδειξης, το αεροσκάφος επιδεικνύεται σήμερα σε ανώτατους αξιωματικούς των Τ.Ε.Δ. όπως και στο πλήρωμα αεροσκάφους και στο πλήρωμα εδάφους. Αύριο το αεροσκάφος θα επιστρέψει στην Τουλούζη της Γαλλίας, ενώ πριν αναχωρήσει θα κάνει μια παρόμοια παρουσίαση 200 χλμ  ΝΑ της Άγκυρας στην αεροπορική βάση της Καισαρείας.

Τα δέκα αεροσκάφη τύπου Airbus A400M που παρήγγειλε η Τουρκία, είναι από τα πλέον προηγμένα στον τομέα μεταφοράς μεγάλου φόρτου που χρειάζεται σε στρατιωτικές ή ανθρωπιστικές επιχειρήσεις

Το A400M μπορεί να μεταφέρει φόρτο 37 τόνων. Το αεροσκάφος αυτό μπορεί να προσγειωθεί ακόμη και σε χωμάτινο έδαφος που δεν έχει την δέουσα σκληρότητα, ακόμη και σε προετοιμασμένο κατάλληλα χωράφι. Με την είσοδο των αεροσκαφών αυτών στις Τ.Ε.Δ. αυξάνεται δύο φορές η δυνατότητα μεταφοράς και η ταχύτητα μεταφοράς της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος έχει διπλάσια ταχύτητα και δυνατότητες μεταφοράς από το υπάρχον C-130. Το αεροσκάφος παράλληλε με τις μεταφορές θα μπορεί να χρησιμοποιείται και σε καθήκοντα ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

A400M

Askerhaber   9/7/2013

Σχ : Την στιγμή που η Τουρκία καθίσταται αστακός κάθονται κάποιοι ελληνόφωνοι και ρωτάν την τρόικα για το αν και πως θα πάρουμε ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ  για τα υποβρύχια ! Καλά μας κάνει η τρόικα !  Βρήκε και τα κάνει. 

Previous Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΑΞΙΜ

Next Article

17ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *