Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αρχίζει η άσκηση ¨Θαλάσσιος Λύκος-2019¨ – Βίντεο

0 σχόλια Share:

Ξεκινά ο “Θαλάσσιος Λύκος 2019”

Στην Ανατολική Μεσόγειο σε ένα περιβάλλον όπου αυξάνονται οι απειλές που στρέφονται κατά της Τουρκίας, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ), ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση.

Η άσκηση Deniz Kurdu-2019″ αρχίζει την Τετάρτη. Στην άσκηση έχει σχεδιαστεί να μετάσχουν περισσότερα από 25.000 μέλη του προσωπικού.
Οι ΤΕΔ όπως έγινε και με την άσκηση γαλάζια Πατρίδα ετοιμάζονται πάλι για μία μεγάλη άσκηση.

Το Πολεμικό Ναυτικό αυτή τη φορά θα δείξει την θαλάσσια ισχύ του, με την άσκηση “Θαλάσσιος Λύκος 2019”. Η άσκηση θα διεξαχθεί στο διάστημα 13 με 25 Μαΐου και θα γίνει ταυτόχρονα σε Αιγαίο, Μαύρη Θάλασσα και Μεσόγειο.

Στόχος της άσκησης είναι να αυξηθεί το επίπεδο προετοιμασίας των μονάδων, των πλοίων και της αεροπορίας του Πολεμικού Ναυτικού. Παράλληλα με το πολεμικό Ναυτικό, θα μετάσχουν και κάποια στοιχεία του στρατού ξηράς, της αεροπορίας και του λιμενικού. Εχει σχεδιαστεί να μετάσχουν συνολικά 131 πλοία, 57 αεροπλάνα, 33 ελικόπτερα και περίπου 25.900 άτομα προσωπικό.

Στα πλαίσια της άσκησης θα γίνουν βολές από εγχώρια και εθνικά οπλικά συστήματα, βολές από θαλάσσια drone υψηλής ταχύτητας και από εναέρια drone, από ρουκέτες με πολλαπλές κάνες σε πλοία, βολές κατευθυνόμενων βλημάτων και ρουκέτες από υποβρύχια.

Θα γίνουν επισκέψεις σε 31 λιμάνια του εσωτερικού και δύο λιμάνια του εξωτερικού. τα πλοία θα είναι ανοιχτά για επισκέψεις από τον κόσμο ενώ θα φιλοξενηθούν οικογένειες θανόντων αλλά και ηρώων που τραυματίστηκαν.

Ulusal.com.tr
13/5/2019

Previous Article

Ακόμη ένα λαμόγιο δήμαρχος του ΑΚΡ…

Next Article

Ποίημα για τον Ερντογάν από τον αντιπρόεδρο του ΑΚΡ: ¨Είσαι η αποδοχή της προσευχής μας¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *