Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΤΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ Τ-37-ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΙ

No Comments Share:

Είδηση της τελευταίας στιγμής : Κατέπεσε στρατιωτικό αεροσκάφος στην Φώκαια

Το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πως δεν έχει επικοινωνία με το Τ-37

Το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πως από τις 16.05 δεν έχει επικοινωνία με αεροπλάνο τύπου Τ-37 της Πολεμικής Αεροπορίας που έκανε εκπαιδευτική πτήση στα ανοιχτά του κόλπου Αλίαγα.

Στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου αναφέρεται πως ¨ Από τις 16.05 δεν υπάρχει επικοινωνία με αεροσκάφος Τ-37 της Πολεμικής Αεροπορίας που έκανε εκπαιδευτική πτήση στα ανοιχτά του κόλπου Αλίαγα. Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης για τους δύο πιλότους που επέβαιναν στο αεροσκάφος με το οποίο διακόπηκε η επικοινωνία.¨

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για το προσωπικό του αεροσκάφους που έπεσε στην θάλασσα. Λέγεται ότι έχουν βρεθεί κάποια τεμάχια του αεροπλάνου στην θάλασσα. Αναφέρεται ότι αυτά μπορεί να είναι από το σύστημα εκτόξευσης καθισμάτων.

……………………..

Ο νομάρχης Σμύρνης ανέφερε πως τον ενημέρωσαν ότι αγνοείται ένα αεροσκάφος τύπου Τ-37 κα δήλωσε πως ¨Αυτόπτες μάρτυρες στην περιοχή δηλώνουν πως είδαν ένα αντικείμενο να πέφτει στην θάλασσα. Από τις έρευνες που διεξάγουν πολίτες και στρατός, μέχρι τώρα δεν εντοπίστηκε κάτι¨.

Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν πως στην πτήση επέβαινε Τούρκος εκπαιδευτής και Πακιστανός φοιτητής.

 ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ

Πέρσι στις 14 Ιουλίου αεροσκάφος τύπου T-37 C που είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση στο Τσίγλι, για άγνωστο λόγο κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή Γκιουζέλμπαχτσέ. Στο αεροπλάνο είχαν μαρτυρικό θάνατο ο 32 ετών λοχαγός Χασάν Οζτούρκ και ο υπολοχαγός Ερόλ Ερ. Είχε γίνει αντιληπτό ότι οι πιλότοι κατεύθυναν το αεροσκάφος στην θάλασσα για να μην πέσει πάνω σε κτίρια.

………………..

 

Previous Article

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΑΧ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *