Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

470 Σύριους πρόσφυγες σκότωσαν οι Τούρκοι συνοριοφύλακες !!!

1 Comment Share:

470 Σύροι πρόσφυγες μεταξύ των οποίων 89 παιδιά και 59 γυναίκες, σκοτώθηκαν από Τούρκους στρατιώτες από την αρχή της συριακής κρίσης ως το τέλος Οκτωβρίου 2020

Το Κέντρο Τεκμηρίωσης Παραβάσεων στη Βόρεια Συρία (VDC-NSY) τεκμηρίωσε τις περιπτώσεις που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από Τούρκους στρατιώτες, οι οποίοι πυροβόλησαν πολίτες που προσπάθησαν να διασχίσουν τα σύνορα ή εκείνους που ζουν κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Η αναφορά του κέντρου που εκδόθηκε το Σάββατο αναφέρει ότι ο αριθμός των τραυματιών από τραύματα από πυροβολισμούς ή επιθέσεις ανήλθε στους 523. Θύματα γίνονται αυτοί που προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα οι αγρότες και κάτοικοι των συριακών χωριών και πόλεων της Συρίας καθώς και ιδιοκτήτες εδαφών κοντά στα σύνορα, που σύμφωνα με την έκθεση γίνονται στόχος από μέλη της στρατοχωροφυλακής.

Το κέντρο τεκμηρίωσε τη δολοφονία 3 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 12 κατά τον Οκτώβριο.

Η Τουρκία έχει επίσης κατασκευάσει ένα προστατευτικό τείχος μήκους 911 χιλιομέτρων κατά μήκος των συνόρων της για να αποτρέψει την είσοδο προσφύγων αποτέλεσμα θανάτους και τραυματισμούς πολιτών. Σύμφωνα με το VDC-NSY, αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να ξεφύγουν από το συνεχιζόμενο πόλεμο στις περιοχές της Ιντλίμπ, Χαλέπι, Ρακκα και Χασάκα.

Death toll of Syrian refugees killed by Turkish border guards reaches 470 – North press agency

1/11/2020

Previous Article

60.000 και όχι 30.000 τα ημερήσια κρούσματα…

Next Article

¨Εθνικιστική η ατζέντα Ελλάδας και Κύπρου¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *