Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ένοπλο τουρκικό Μ.Ε.Α. Songar

0 σχόλια Share:

Το ένοπλο και εθνικής παραγωγής Songar αναπτύχθηκε από την εταιρία ASISGUARD για χρήση σε κάθε είδους επιχειρήσεις στρατού και ασφάλειας και πλέον μετράει μέρες για την ένταξη του στις Τ.Ε.Δ.

Το Songar που κατασκευάστηκε από την ASISGUARD, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Διεθνή Αμυντική Έκθεση (IDEF) παίρνοντας άριστα από τις αρχές, ενώ τώρα λίγο απομένει για να βγει και στο πεδίο της μάχης. Στο Songar ενσωματώνονται πολυβόλο και εκτοξευτής χειροβομβίδας, ενώ έχοντας αναπτύξει χαρακτηριστικά μέτρησης αποστάσεως και βολής, κλισιοσκοπίου και συστήματος ανακοίνωσης, σχεδιάζεται να ενταχθεί στις Τ.Ε.Δ.

¨ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ¨

Ο Αϊχάν Σουνάρ-Γενικός Διευθυντής της ASISGUARD, ανέφερε πως μετά από την IDEF, εργάστηκαν έντονα και συνέχισαν να δίνουν νέα χαρακτηριστικά και εξοπλισμό στο Songar.

O Σουνάρ είπε πως μετά από το πολυβόλο ενσωμάτωσαν και εκτοξευτή οπλοβομβίδων καιν δήλωσε : To Songar πραγματοποίησε πετυχημένες βολές κατά στόχων που είχαν εντοπιστεί από το Mikro Drone σύστημα Salgur, ενώ εργαζόμαστε για να αποδώσουμε νέες ικανότητες στο σύστημα μας. Το  λέιζερ μετρητή αποστάσεων, ο υπολογιστής βολών και το κλισιοσκόπιο θα αυξήσουν την ευαισθησία και την αποτελεσματικότητα των βολών, ενώ θα υπάρχει και σύστημα ανακοινώσεων-προειδοποιήσεων ενάντια σε πιθανές απειλές¨.

Ο Σουνάρ ανέφερε πως μετά από την IDEF, μαζί με αξιωματικούς των ΤΕΔ έκαναν δοκιμές στο πεδίο και πρόσθεσε πως μετά από την πάνω του προσδοκώμενου επιτυχία του πολυβόλου, με επιτυχία στέφθηκαν και οι βολές με εκτοξευτήρα οπλοβομβίδων.

Ο Γενικός Διευθυντής της ASİSGUARD  Σουνάρ, ανέφερε πως το Songar μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του από μόνο του ή και με άλλα μαζί και ότι μπορεί να εκτελεί κρίσιμα καθήκοντα όπως εντοπισμός περιοχής στόχου, εξουδετέρωση απειλής, εντοπισμός ζημιών μετά από την επιχείρηση και ζωντανή μετάδοση και συνέχισε λέγοντας :   Το ¨Ένοπλο Σύστημα Drone  Songar¨ για το οποίο έχει υποβληθεί αίτημα για την καταχώρηση του σταθεροποιητικού του συστήματος και σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο, είναι εξοπλισμένο με πολυβόλο όπλο και μετακινείται σε μια απόσταση 10χλμ. Το σύστημα παρέχει ζωντανή μετάδοση εικόνας και μπορεί να μεταφέρει 200 σφαίρες των 5,56, 45mm τάξης ΝΑΤΟ. Το σύστημα διαθέτει ειδικά ευέλικτη οδό για τις σφαίρες και μηχανισμό αυτόματης πυροδότησης, ενώ μπορεί να ασκεί καθήκοντα και από τροχιά 2.800 μέτρων. Το σύστημα χωρίς ιδιαίτερη επέμβαση, μπορεί και γρήγορα να αλλάζει κουτί με σφαίρες και να συνεχίζει τα καθήκοντα του.

https://tr.sputniknews.com/savunma/201909051040095520-turkiyenin-ilk-silahli-drone-sistemi-songar-tsk-envanterine-giriyor/

6/9/2019

Σχ: Να και το σχετικό διαφημιστικό βίντεο που βρήκαμε

Previous Article

H νέα ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Τουρκία

Next Article

Βίντεο-Βίασαν, λεηλάτησαν, σκότωσαν…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!