Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΥΡΑΥΛΟΙ, ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ Μ.Ε.Α….

No Comments Share:

 

 

 

Θα αυξηθεί ο αριθμός των SIHA των Τ.Ε.Δ.

Εντός του 2018 αναμένεται να παραδοθούν στις ΤΕΔ 14 ένοπλα M.E.A. και 140 μίνι Μ.Ε.Α.

Μετά από την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των ΤΕΔ με την ένταξη σε αυτές των εγχώριων ΜΕΑ, μέσα στην χρονιά σχεδιάζεται να παραδοθούν 14 ένοπλα ΜΕΑ και άλλα 140 μίνι ΜΕΑ

Την τελευταία περίοδο, η Τουρκία με την πρόοδο που σημειώνει στην προχωρημένη τεχνολογία και στην πρωτότυπη σχεδίαση της αμυντικής βιομηχανίας, στοχεύει στο να  καταστεί παγκόσμιος παίκτης.

……………..

Για να αυξηθούν οι δυνατότητες της αστυνομίας να καταστρέφει βόμβες, θα παραδοθούν 61 ρομπότ καταστροφής βομβών. Εντός του έτους θα παραδοθούν οι κατευθυνόμενοι πύραυλοι Kasirga K+ με βεληνεκές 90 χλμ και οι BORA με βεληνεκές 280 χλμ.

Για τις επιχειρησιακές ανάγκες της Πολεμικής Αεροπορίας, θα ολοκληρωθεί η παράδοση 2.485 κιτ κατεύθυνσης και βομβών.

Επίσης θα συνεχιστούν οι παραδόσεις των πυραύλων L-UMTAS, UMTAS και MAM, των οποίων η ανάπτυξη έχει ολοκληρωθεί και έχουν περάσει σε γραμμή παραγωγής. Στα πλαίσια αυτά θα ενταχθούν 405 πύραυλοι L-UMTAS, 139 UMTAS και 713 ΜΑΜ.

Το ¨μάτι¨ των δυνάμεων ασφαλείας στον αέρα
Κατά την χρονιά που πέρασε τα ΜΕΑ και τα επανδρωμένα αναγνωριστικά αεροσκάφη συνέβαλαν σημαντικά στον αντιτρομοκρατικό αγώνα. Ο συνολικός χρόνος πτήσης των ΜΕΑ το 2017 αυξήθηκε 14 φορές σε σύγκριση με ην προηγούμενη χρονιά και από 1180 ώρες έφτασαν τις 15.786 ώρες.

Μετά από τις αναγνωριστικές πτήσεις που κάνουν τα εθνικά παραχθέντα ΜΕΑ και IKU τα οποία έχουν γίνει το ¨μάτι στον αέρα¨ των δυνάμεων ασφαλείας, ακολουθούν τα SIHA (ένοπλα ΜΕΑ) τα οποία βομβαρδίσουν τους τρομοκράτες.

Πέρσι σε επιχειρήσεις που έγιναν με 64 SIHA εξουδετερώθηκαν 405 τρομοκράτες. Επίσης με επιχειρήσεις που έκαναν τα SIHA καταστράφηκαν 183 καταφύγια και αποθήκες που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες.

 Συνεχής υπηρεσία επί 25 ώρες

Τα Τακτικής χρήσης ΜΕΑ (Bayraktar), μπορούν να παραμείνουν στον αέρα επί 25 ώρες, ενώ εντύπωση προκαλεί πως μπορούν να φέρουν φορτίο βάρους έως 100 κιλών. Έχουν εμβέλεια δράσης 150 χλμ, ενώ με τους αισθητήρες που φέρει πάνω του μπορεί αν ασκεί τα καθήκοντα του με επιτυχία σε μέρα και νύχτα.

Τα ΜΕΑ αυτά μπορούν και μεταφέρουν δίχως καθυστέρηση την εικόνα που καταγράφουν στα κέντρα επιχειρήσεων, μπορούν να επιτεθούν με δικά τους πυρομαχικά, ενώ αν χρειαστεί μπορούν να καταδείξουν σε 4 φίλια αεροσκάφη τους στόχους.

Ενώ τα ΜΕΑ τύπου ANKA μπορούν να παραμένουν όλη τη μέρα στον αέρα, έχουν ωφέλιμο φορτίο 200 κιλών και μπορούν να καθοδηγηθούν από δορυφόρο.

……………………..

http://t24.com.tr/haber/turk-silahli-kuvvetlerindeki-siha-sayisi-artacak,535226

14/1/2018

Previous Article

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ…

Next Article

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ DEB: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *