Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΣΙΚΟΡΣΚΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

0 σχόλια Share:

Τα Σικόρσκι ήταν εκεί

Με βάση τα αρχεία του Γενικού Επιτελείου δυο ελικόπτερα τύπου Σικόρσκι απογειώθηκαν από την Μαλάτια την μέρα που έγινε το ατύχημα του ηγέτη του κόμματος BBP Μουχσίν Γιαζιτζίογλου και για 15 λεπτά πέταξαν στην περιοχή όπου είχε γίνει το ατύχημα.

Αποκαλύφθηκε ότι την μέρα που ο ηγέτης του ΒΒΡ Μουχστίν Γιαζιτζίογλου και οι σύντροφοι του έχασαν τη ζωή τους σε εκείνο το ύποπτο ατύχημα με το ελικόπτερο, δύο ελικόπτερα τύπου Σικόρσκι πέταξαν στην περιοχή όπου ήταν τα συντρίμμια. Με βάση τις εγγραφές του Γενικού Επιτελείου σε έγγραφο χαρακτηρισμένο ως απόρρητο φαίνεται ότι στις 25-3-2009 δύο ελικόπτερα Σικόρσκι απογειώθηκαν από την Μαλάτια και αφού πέταξαν περίπου 330 μέτρα πάνω από τα συντρίμμια στο χρονικό διάστημα 21.47 έως 21.58, γύρισαν πίσω.

…………………

Σχολιάζοντας τις εγγραφές ο συνταξιούχος ταγματάρχης ραντάρ αέρος-εδάφους Μουσταφά Χατζημουσταφάογουλαρί είπε ότι αποκλείεται να μην είδαν τα συντρίμμια.

………………….

Εφ. Ταράφ 15-12-2011

Σχόλιο : Δηλαδή προκάλεσαν κάποιοι –προφανώς ένστολοι- την πτώση του ελικοπτέρου και μετά τι έκαναν ; Έστειλαν τα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης για να δούνε μη τυχόν και υπήρχε επιζώντας ; Και αυτό σε βάρος αρχηγού κόμματος. Σκεφτείτε να είσαι απλός πολίτης.

 

Previous Article

ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Next Article

ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ… ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *