Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Τα οπλισμένα ΜΕΑ της Τουρκίας αλλάζουν τις μεθόδους του πολέμου¨…

0 σχόλια Share:

Αυτή είναι μια εποχή σημαντικών μετασχηματισμών, απότομων στροφών και τελικών αναμετρήσεων.

….

Από σήμερα και στο εξής, ο κόσμος πρόκειται να είναι η πλατφόρμα μεγάλων μετασχηματισμών – καλών και κακών -, γεγονότων, εξελίξεων, απότομων στροφών και μεγάλων αναμετρήσεων. Τίποτα δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη σταδιακή, φυσιολογική πορεία που έχουμε συνηθίσει. Η ζωή και η αλλαγή δεν θα είναι ποτέ αργή και ήρεμη όπως ήταν κάποτε. …. Τα όρια ή τα πλαίσια και οι συμβατικές απόψεις έχουν ξεπεραστεί. Νέες δηλώσεις πρόκειται να γίνουν. Νέα λογοτεχνία πρόκειται να γραφτεί. Νέες αξίες πρόκειται να αναπτυχθούν. Νέα γνώση πρόκειται να οικοδομηθεί πάνω στα θεμέλια της αρχαίας ανθρώπινης σοφίας και αλήθειας.…. Νέοι ορισμοί αναπτύσσονται και θα συνεχίσουν να διαμορφώνονται σε σχέση με την ισχύ και την αδυναμία.…. Μιλώ για την κατάρρευση του παγκόσμιου χάρτη ισχύος που ονομάζουμε «Δύση», που ονομάζουμε «Ατλαντισμό», και για μια εξαιρετική άνοδος ισχύος του «παλαιού κόσμου» και για ότι ένα τέτοιο γεγονός συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από αιώνες.

….

Αυτό πρόκειται να προκαλέσει την κατάρρευση πολλών χωρών και την άνοδο άλλων.

…..

Για παράδειγμα τα οπλισμένα UAV που αναπτύχθηκαν από την Τουρκία, αλλάζουν την πορεία της ιστορίας, των μεθόδων και των εννοιών του πολέμου. ……Οι χώρες που χάνουν είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ελλάδα, η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος και οι χώρες του Κόλπου. Οι χώρες γίνονται στάσιμες, αδρανείς, επιβραδύνονται και θα χειροτερέψουν όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

….

Η Τουρκία είναι μια από τις λίγες χώρες όπου μπορούν να διακριθούν οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές στην ανθρώπινη ιστορία. Γινόμαστε μάρτυρες της αύξησης της δύναμης που επιτεύχθηκε μέσω του πολιτικού και γεωπολιτικού νου. Ωστόσο, αυτή η άνοδος πρέπει να υποστηριχθεί και με την πνευματική έννοια.

…..

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας χθες γιόρτασε την «2.229η επέτειο» της ίδρυσης της τουρκικής διοίκησης χερσαίων δυνάμεων. Αυτό κάνουν σήμερα όλες οι χώρες με ιστορικό βάθος και μνήμη. Αυτές οι χώρες και τα έθνη είναι αυτά που θα σχεδιάσουν το νέο χάρτη ισχύος.

Ιμπραήμ Καραγκιούλ

Υenisafak.com  29/06/2020

Σχ: Ο Καραγκιούλ ως όργανο  της προπαγάνδας του Ταγίπ, συνήθως λέει ανοησίες. Αλλά εν προκειμένω αυτό που λέει  (έστω και μα κάποιο φανφαρονισμό) για την χρήση των ΜΕΑ, δεν μπορεί να αγνοηθεί, καθώς συνοδεύεται με το απτό παράδειγμα του πολέμου στην Λιβύη. Από το οποίο ελπίζουμε κάτι να έχουν διδαχθεί και οι Έλληνες αξιωματικοί που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα τουρκιά ΜΕΑ.  Επίσης και εμείς γνωρίζουμε πως και ο ανταρτοπόλεμος των Κούρδων έχει δυσκολευτεί πολύ λόγω των τουρκικών ΜΕΑ. Ελληνική στρατιωτική απάντηση έχουμε ;  Ή θα τρέχουμε την τελευταία στιγμή ;  

Previous Article

“Βαριά πρόκληση” λέει που πήγε η Ελληνίδα ΠτΔ στο ¨υπό ελληνική κατοχή¨ Αγαθονήσι !

Next Article

Σοβαρό πρόβλημα κινητήρα στα αμυντικά σχέδια της Τουρκίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Donec suscipit dolor. odio felis lectus consequat. eget amet, Praesent