Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ ΣΤΑ ΕΝΟΠΛΑ Μ.Ε.Α.

0 σχόλια Share:

 

 

Δηλώσεις του Μπεράτ Αλμπαϊράκ σχετικά με τα Άφριν

O υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Μπεράτ Αλμπαϊράκ δήλωσε: ¨Σχετικά με αυτά που συμβαίνουν στο Άφριν. Εγώ πάντα τα περιγράφω, ο στρατός μας είναι ισχυρός, οι στρατιώτες μας είναι ισχυροί. Στην αποτελεσματικότητα του και στην διεξαγωγή πετυχημένων επιχειρήσεων τους, δεν συνέβαλαν τα ΜΕΑ και τα ένοπλα ΜΕΑ (SIHA); Φυσικά και συνέβαλαν.¨
………………..

Ο υπουργός Αλμπαϊράκ είπε: …. Είμαστε μια χώρα 81 εκ.  Αλλά όταν κοιτάμε την ενδοχώρα μας, ταυτόχρονα επηρεάζουμε μια περιοχή και κράτη που έχουν πληθυσμούς εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων. Για αυτό τον λόγο, διαμορφώνοντας το χτες, το σήμερα και το αύριο πρέπει να αρχίσουμε πρώτα από το παρελθόν¨.

Ο υπουργός Αλμπαϊράκ περιγράφοντας την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης είπε: ¨Πουλί με ένα φτερό δεν πετά. Θα υπάρει η πλευρά της πίστης. Θα είμαστε δεσμευμένοι στην πίστη. Χρειάζεται και ένα ακόμη φτερό. Και αυτό είναι η επιστήμη, το μέλλον , η τεχνολογία… Τότε ο Πορθητής είχε τα μεγαλύτερα κανόνια του κόσμου.  Πρόκειται για μια ακολουθία που άρχισε από τον Πορθητή και συνέχισε προς τον σουλτάνο Γιαβούζ και τον σουλτάνο τον Νομομαθή.

………………

Στην πραγματικότητα γυρνώντας στο σήμερα, πάλι αυτό βλέπουμε. Σχετικά με το αυτά που συμβαίνουν στο Άφριν. Εγώ πάντα τα περιγράφω, ο στρατός μας είναι ισχυρός, οι στρατιώτες μας είναι ισχυροί. Στην αποτελεσματικότητα του και στην διεξαγωγή πετυχημένων επιχειρήσεων, δεν συνέβαλαν τα ΜΕΑ και τα ένοπλα ΜΕΑ (SIHA); Φυσικά και συνέβαλαν. Το 2009 σε μια πολιτική κρίση που υπήρξε, είπαμε ¨να αρχίσουμε να τα παράγουμε εμείς¨ και μέσα σε 6-7-8 χρόνια μπήκαμε σε μια διαδικασία όπου οι δικοί μας ντόπιοι και εθνικοί μηχανικοί έβγαλαν ΜΕΑ τελευταίας τεχνολογίας με έγχρωμες και τρισδιάστατες εικόνες …… Η Τουρκία θα μπορούσε 15-10 ή 20 έτη πριν να πετύχει σε μια τέτοια επιχείρηση; Ναι να υπάρχει πίστη και θέληση αλλά να υπάρχουν και αυτά¨.

……………….
https://www.dha.com.tr/politika/bakan-berat-albayraktan-afrin-aciklamasi/haber-1577857
5/5/2018

Σχ: Ναι είναι ιμπεριαλιστής. Ε και ; Έτσι δεν ήταν πάντα οι Οθωμανοί; Έχει όμως ένα όραμα και το διατρανώνει. Αναλογιστείτε τώρα αν μπορείτε ΕΝΑΝ Έλληνα υπουργό των τελευταίων δεκαετιών που να είχε ανάλογο όραμα για ενδυνάμωση της εθνικής άμυνας.  Δεν υπάρχει. Τραγικό για την πατρίδα μας.

Η Κύπρος είναι μακριά…

Δεν θα πολεμήσουμε για ένα βράχο (Ίμια)….

……………….

Previous Article

ΤΟ ¨ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ¨ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡ

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *