Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΥΡΟΣ SARP

0 σχόλια Share:

Εφ. Χουριέτ 5-9-2011

Η ASELSAN ανέπτυξε τον νέο εφιάλτη των τρομοκρατών

 Η ΑSELSAN μετά τα τηλεκατευθυνόμενα όπλα STAMP και STOP που ανέπτυξε για τα πολεμικά πλοία, τώρα πρόσθεσε και το σύστημα SARP που είναι κατασκευασμένο για χρήση στην ξηρά.

 Το σύστημα SARP (Stabilized Advanced Remote Platform), φέρει όπλα 12,7 mm και 7,62 mm, καθώς και εκτοξευτήρα βομβών, ενώ μπορεί να κατευθύνεται από απομακρυσμένο δωμάτιο διοίκησης.

Φέρει θερμική και κανονική κάμερα, αποστασιόμετρο λέιζερ, και χάρη στην αυτόματη παρακολούθηση στόχου μπορεί να στοχεύσει με ακρίβεια εν κινήσει.

Το SARP αναπτύχθηκε ιδιαίτερα για την ασφάλεια των συνόρων καθώς διασφαλίζει την παρακολούθηση των συνόρων από ένα ασφαλές μέρος για τους στρατιώτες καθώς και την άμεση ανταπόδοση στα πυρά.

Το σύστημα SARP έχει ικανότητα ευαίσθητης παρατήρησης, υψηλό ποσοστό επιτυχίας και αποτελεσματική δύναμη πυρός, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οχήματα ξηράς και πάνω σε σταθερές βάσεις ενάντια σε εναέριες και επίγειες απειλές καθώς και ενάντια σε ασύμμετρες απειλές.

Το SARP χάρη στις θερμική και στην κανονική κάμερα και το αποστασιόμετρο λέιζερ, παράγει βαλλιστικές λύσεις υψηλής ακρίβειας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί νύχτα και μέρα. Δίπλα σε αυτά τα χαρακτηριστικά, διαθέτει σταθεροποιητή βολής και παρατήρησης, αυτόματο σύστημα ακολούθησης στόχου, εξελιγμένο βαλλιστικό αλγόριθμο, και μπορεί να βάλλει με ακρίβεια κινούμενο.

Στο σύστημα SARP ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη μπορεί να τοποθετηθεί πολυβόλο 12.7 mm, πολυβόλο 7.62 mm, και εκτοξευτήρας βομβών 40mm.

Το πολυβόλο που θα χρησιμοποιηθεί πολύ περισσότερα στα σταθερά συστήματα, χρησιμοποιείται ακόμη στα άρματα, στα θωρακισμένα οχήματα και στα πλοία.

Το σύστημα SARP που αναπτύχθηκε από την πρωτοπόρα μέσα στην αμυντική βιομηχανία ASELSAN, θα χρησιμοποιηθεί στα άρματα Leopard2A4 καθώς και στο εθνικό άρμα ΑΛΤΑΥ.

Χάρη στο SARP που σχεδιάστηκε ξεχωριστά για στρατόπεδα και οχήματα, οι στρατιώτες θα μπορούνε να ελέγχουν από ασφαλές σημείο.

Σχόλιο : Εμείς τι κάνουμε ; Εμείς έχουμε μέρισμα ειρήνης, καλούς γείτονες και άλλα παρόμοια …νεφελίμ !

 

Previous Article

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, 6-7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1955

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *